Haberler

Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı.

Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım, yapılan seçimlerde 51 oyun 42'sini alan tekrar üyeliğe seçildi.

Toplantı, İl Özel İdaresi'nde Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında, Selbükü köyü muhtarı Mehmet Demir hariç 46 muhtar ve 4 Bilecik İl Genel Meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı. 6 Gündem maddesinin oluşturduğu toplantı 1'inci gündem maddesi olan Birlik Plan Bütçe Komisyonu'na 3 adat üye seçimi oldu. Abadiye Köy Muhtarı Selahattin Cihangir, Selöz Muhtarı Yaşar Yeğen ve Yeniköy Muhtarı Eşref Yılmaz bir yıllığına üye olarak seçildiler. İhale Komisyonu yedek üyeliğine ise; Başköy Muhtarı İsmail Yeşil seçildi. Bu seçimler sonrası 1 yıl süreyle görev yapmak üzere 2 Birlik Encümeni seçimi oldu. Birlik Encümen seçimlerine AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Serkan Yıldırım, Hasan Hüseyin Çelik ve CHP'den Hikmet Turan katıldı. 2016 yılında yapılan Birlik Encümen seçilen MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz bu yıl aday olmadı. Yapılan seçimlerde AK Partili Serkan Yıldırım 42, AK Partili Hasan Hüseyin Çelik 30, CHP'li Hikmet Turan ise; 17 oy aldı. Bu sonuçlarla yeni Birlik Encümenleri Serkan Yıldırım ve Hasan Hüseyin Çelik oldu.

4 muhtar aday oldu

Muhtarlar arasından seçilecek olan 2 Encümen üye seçimine ise 4 muhtar aday oldu. Yapılan oylamada Okluca Köyü Muhtarı Hüseyin Demiröz 37, Gülümbe Muhtarı Ali Osman Kaya 29 oy alarak birlik üyeliklerine seçildi, Diğer adaylardan Künceyiz Köyü Muhtarı Ertekin Afacan 17, Çukurören Muhtarı Ahmet Sevinen 15 oy alarak saf dışı kaldılar.

Yapılan seçimlerin ardından 2016 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi ve 2016 yılı birlik kesin hesabının görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Bilecik Merkez AK Parti Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title