Haberler

Biga'dan Veles'teki Müslümanlara Yardım

Biga Belediyesi meclisi üyeleri, Makedonya’nın Veles kentinde bulunan Köprülü Fazıl Ahmet Paşa Camisi’nin bakım ve onarım çalışmaları için nakit yardımında bulundu.

Biga Belediyesi meclisi üyeleri, Makedonya'nın Veles kentinde bulunan Köprülü Fazıl Ahmet Paşa Camisi'nin bakım ve onarım çalışmaları için nakit yardımında bulundu.

Sosyo-kültürel ve ekonomik alanlarda işbirliği geliştirmek ve yerel yönetim uygulamaları konularında bilgi ve deneyim paylaşımı yapmak amacıyla Makedonya Veles Kasabası ile Biga Belediyesi arasında, "Kardeş Kent Protokolü" imzalanan protokol çerçevesinde Köprülü Fazıl Ahmet Paşa Camisi'nin bakım ve onarım çalışmaları için nakit yardımında bulundu. Belediye Meclis Üyeleri Recai Cesur ve Zafer Taşkın Veles Belediyesi İdare Komitesinin davetlisi olarak Makedonya'nın Veles şehrine gittiler. Veles şehrinde yaşayan Müslümanların hizmetinde bulunan fakat acil bakıma ihtiyacı olan Köprülü Fazıl Ahmet Paşa Caminin bakım ve onarım çalışmaları için sağlanan bir miktar nakit cami derneğine teslim edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazıl Ahmet Makedonya Köprülü Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title