Haberler

Besiad Üyeleri Bir Araya Geldi

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin (BESİAD) geleneksel Perşembe toplantısında yeni muhasebe uygulamaları, vergi ve şirket denetimlerine ilişkin Türk Ticaret Kanunu’nda yapılan düzenlemeler konusunda işverenlere bilgi verildi.

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) geleneksel Perşembe toplantısında yeni muhasebe uygulamaları, vergi ve şirket denetimlerine ilişkin Türk Ticaret Kanunu'nda yapılan düzenlemeler konusunda işverenlere bilgi verildi.

BESİAD'ın geleneksel Perşembe toplantısı Gümbet'teki Flora Otel'de gerçekleştirildi. BESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Köroğlu'nun başkanlığında toplanan BESİAD üyeleri, bu hafta yeni vergi ve muhasebe uygulamaları konusunda bilgi edindi. Toplantıya Bodrum Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Rüştü Tezcan, DTO Meclis üyesi Arif Yılmaz, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu da katıldı.

BESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Köroğlu, BESİAD üyeleri için yeni dönemde başlattıkları projeler hakkında kısa bir bilgi vererek toplantıyı açtı. Bu kapsamda Genç BESİAD projesinin tüzük çalışmalarının devam ettiğini belirten Köroğlu, BESİAD International Projesi'nin de yakın zamanda hayata geçirileceğini söyledi. Köroğlu, üyelere yönelik eğitim çalışmalarının talepler doğrultusunda devam ettiğini belirterek, "Bu eğitim projeleri kapsamında, profesyonel hayatta kişisel imaj, yönetim becerileri, Y kuşağı, Yenilikçilik, finansçı olmayanlar için finans eğitimi gibi konular yer alıyor. Bugün de Maliye eski müfettişi Hakan Ali Gönül'den bazı yasal düzenlemeler konusunda bilgi edineceğiz" diye konuştu.

Daha sonra bir sunum yapan eski Maliye Müfettişi Hasan Halil Gönül, önümüzdeki mali yılda şirketleri bekleyen gelişmeleri, muhasebe ve vergi alanındaki yenilikleri ve şirket denetimlerine yönelik yeni uygulamaları anlattı. Gönül, Türkiye'de 'bağımsız denetim' konusunda yeni muhasebe döneminin başladığına dikkat çektiği konuşmasında, Ticaret Hukuku ve Vergi alanında şirketleri bekleyen yükümlülüklere dair de önemli bilgiler paylaştı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gönül Bodrum Yerel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title