Haberler

Bergama Belediyesi Yeni Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

30 Mart tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından yeni oluşan Bergama Belediye Meclisi ilk toplantısını Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç başkanlığında gerçekleştirdi.

30 Mart tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından yeni oluşan Bergama Belediye Meclisi ilk toplantısını Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç başkanlığında gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ile başlayan toplantıda, Başkan Mehmet Gönenç, Bergama Belediyesi'nin yeni meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Gönenç, "İlçemizdeki seçimlerin Bergama'ya yakışır bir olgunlukta ve demokratik bir ortamda geçmesinden dolayı mutluyum. Yeniden Bergama Belediye Başkanı seçilmenin onurunu yaşıyorum. Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen sizleri de tebrik ediyorum. Beş yıl boyunca birlikte görev yapacağız. Bergama'yı ekonomik, kültürel ve sosyal alanda daha da ileri noktalara taşıyacağımıza olan inancım tam" dedi.

Gönenç'in konuşması sonrasında Meclis Başkanvekillikleri, Encümen, Komisyonlar ve bağlı bulunan birliklere üye seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan gizli oylama sonucunda; Meclis Başkan Vekilleri Birinci Başkanvekili Yılmaz Dülgar, İkinci Başkanvekili Esat Karacan, Meclis Divan Katipleri: Ayşe Gümüşkaşık Yazıcı, Hasan Kaya, Encümen Üyeleri: H. Mahir Yazıcı, Hakan Koştu, Fikret Çam olarak belirlendi.

Bergama Belediye Meclis Toplantısı'nda daha sonra açık oylama ile yapılan Komisyon üyelikleri seçimine seçime geçildi. Buna göre ;

Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine; Ali Kahyaoğlu, Ümit Atlam, Burak Akgün, Hakan Koştu, Fikret Çam, İmar Komisyonu üyeliklerine; Mehmet Şerit, Mahmut Esat Dülge, Burak Akgün, Ayşe Gümüşkaşık Yazıcı, Ali Güzelel. Hukuk Komisyonu üyeliklerine; Ali Kahyaoğlu, Burak Akgün, Serpil Güler, Ayşe Gümüşkaşık Yazıcı, Sezer Uğraş. Kadın - Erkek Komisyonu üyeliklerine; Demet Demir, Sefer Tetik, Serpil Güler, Seyran Güzeloğulları ve Sezer Uğraş seçildiler.

Bergama Belediye Meclis Toplantısı, gündemdeki diğer konuların görüşülmesinin ardından 11 Nisan 2014 günü toplanmak üzere sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gönenç Mahmut Esat Burak Akgün Bergama Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title