Haberler

Belediye-İş Sendikası Antalya Şubesi'nden Başkan Evcilmen'e Ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen’i seçim ofisinde Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış ziyaret etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen'i seçim ofisinde Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış ziyaret etti.

Ziyarete katılan işçiler Başkan Evcilmen'e vefa örneği sergiledi. Başkan Evcilmen'e destek vermek için seçim ofisinde olduklarını dile getiren Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış, "Vefa İstanbul'da bir semt adı değildir. Vefa işçinin alın terine emeğine gösterilen saygıdır. Vefa bizim huzur, barış içinde, el ele çalışmamızın adıdır. Tüm emekçi arkadaşlarım adına başarılar diliyorum" dedi.

Muratpaşa'nın Türkiye'nin gözbebeği olmasında doğrudan işçilerin emeği olduğunu kaydeden Başkan Evcilmen, tüm işçilere, emekçilere binlerce kez teşekkür ettiğini dile getirdi. Başkan Evcilmen, "Eğer bugün ben başarılıysam, oylarım yüzde 68'lere tırmanmışsa bu benim kişisel başarım değildir. Sizin ortaya koyduğunuz çaba ve emektir" diye konuştu.

Onur mücadelesinde kendine destek veren emekçilere teşekkür eden Başkan Evcilmen, "Muratpaşa'da hayallerimiz bitmedi. Daha çok yapılacak iş var. Bu işleri de birlikte yapacağız. Yeni vaatlerimizle yeni dönemde birçok makro projeyi birlikte üreteceğiz. Sizlere güveniyorum. Bugüne kadar yapmış olduğumuz toplu sözleşmeler Türkiye'ye örnek olacak sözleşmelerdi. Şimdi toplu sözleşme süreci devam etmekte. Öğrendim ki, 4 madde kalmış Bu 4 maddeyi de sendika başkanımızın ve ekibinin istekleri doğrultusunda çözeceğiz" dedi.

Seçim sürecinde bazı partilerin yanılgı içine düştüğünü dile getiren Başkan Evcilmen, "Muratpaşa'nın nüfusu 500 bine dayanıyor olmasına rağmen bir düşünce üretildi. Muratpaşa'ya odunu bile koysak alırız mantığı içinde olanlar yanılgı içindeler. Üç dönem karakaşım gözüm için seçilmedim. Halkın içinde olduğum, emeğinize saygı duyduğum için seçildim. İşçinin emeğine saygı göstermeyenlerin adayı değilim. Maske kullananların hiç ama hiç adayı değilim. Ben, sizlerin, birlikte ürettiğimiz hizmetleri gören, destekleyen Muratpaşalıların adayıyım" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title