Haberler

Belediye Başkanı Yağcı'nın Ankara Temasları

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında Bilecik için fayda sağlayacak bir dizi ziyarette bulundu.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında Bilecik için fayda sağlayacak bir dizi ziyarette bulundu.

Temasları kapsamında, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ataş'ı ziyaret ederek, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek'i de ziyaret eden Yağcı, daha önce AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliği ve Bilecik İl Koordinatörlüğü görevini yapan Atabek'e, Bilecik'e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir ile görüşen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eldemir ile Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Devlet Su İşleri Karasu Dere Yatağı ıslah çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'u ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, kente kültür ve sanat anlamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile de bir araya gelen Yağcı, Bilecik'in modern bir şehirleşmeye kavuşması ve kentsel doku anlamında daha iyi yerlere gelmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali başta olmak üzere gerçekleştirilen etkinlikler ile turizm alanındaki güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen'i de makamında ziyaret eden Yağcı, şehri ve gerçekleştirilecek olan projeler için yararlı görüşmelerde bulunduğunu belirtti. Ziyaretinde gördüğü misafirperverlikten dolayı teşekkür ifadelerini paylaşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ataş, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun ve Orman ve Su İşleri Bakan Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir 'e ziyaretin Osmanlı Armalı tablo hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiğdem Erdoğan Bekir Bozdağ Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title