Haberler

Belediye Başkanı Albayrak'tan Atso'ya Nezaket Ziyareti

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulunarak yeni seçilen başkan ve yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulunarak yeni seçilen başkan ve yönetime görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette gündemi inşaat yasağı oluşturdu.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak yeni seçilen ATSO Başkanı Mehmet Topuz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu ve Yardımcısı Mehmet Apaydın'ın da bulunduğu ziyarette Odalar ve Borsalar Birliğinin en genç başkan ve yöneticilerine başarılar dileyen Başkan Albayrak "Her biri sektörlerinde başarılı çalışmalar yapan, genç dinamik, enerjik ve bilgi birikimli bu ekiple yapacağımız işbirliğinin Akçakoca'mıza büyük katkıları olacaktır. Elimizden gelen her türlü desteği belediye olarak vereceğiz ve istenilen işbirliğini yapacağız. Çok umutluyum ve başarılı çalışmalar yapacağınızdan eminim. Beklentilerimiz yüksek. Allah yardımcınız olsun" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Berberoğlu başarı dilemek ve kutlamak için burada olduklarını belirterek "Genç başkan ve yöneticilerimiz eğitim camiasına destek vereceklerini belirttiler. Bundan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

ATSO Başkanı Mehmet Topuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek "Bize güç verdiniz. Birlikte Akçakoca için önemli ve yararlı çalışmalar yapacağız.Yeni ve genç bir ekip olmamız asla dezavantaj olarak görülmemeli. Önemli projeler hazırlıyoruz. Her kesimle yapacağımız çalışmalar ile ilgili istişarelerimiz olacak.Ramazan nedeniyle Akçakocalı esnaftan satın alarak hazırladığımız 850 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ayrıca 750 öğrencimize yine Akçakoca'daki kırtasiyecilerden alacağımız eğitim yardımı yapacağız" dedi.

Ziyarette Akçakoca'da yaz sezonu nedeni ile konulan inşaat yasağı gündeme geldi ve Başkan bu durumdan çok sayıda üyesinin etkilendiğini dile getirdi. Albayrak konunun Akçakoca'nın Turizm Bölgeleri kapsamına alınmasından kaynaklanan bir uygulama olduğunu belirterek "Bakanlığın bir tasarrufudur. Biz çok katı bir uygulama içinde değiliz. Beton dökme dışında esnek davranıyoruz. Ancak belirgin rahatsızlıklar ve sıkıntılar veren durumları da görmezden gelmemiz mümkün değil" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Topuz Akçakoca Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title