Haberler

Beko Basketbol Ligi

Uşak Sportif Başkanı Serdar Sağıroğlu kombine bilet satışlarının sürdüğünü, talep üzerine pota arkası tribünün kombineye dönüştürüldüğünü söyledi.

Uşak Sportif Başkanı Serdar Sağıroğlu  kombine bilet satışlarının sürdüğünü, talep üzerine pota arkası tribünün kombineye dönüştürüldüğünü  söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Uşak Sportif'in başkanı Serdar Sağıroğlu, yaptığı açıklamada kombine bilet satışlarının sürdüğünü söyledi. Maçların oynanacağı Atatürk Spor Salonu'nda bakım çalışmalarının ardından takımın 12 Ağustos'ta antremanlara başlayacağını ifade eden başkan Sağıroğlu, "Kombine bilet satışlarımız sürüyor. Kombine bilet fiyatları 500 ile 1000 lira, VİP tribün ise 4-5 bin liradan satılıyor. Ancak taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine pota arkasındaki tribünleride kombine olarak 350 TL'den satmaya başladık. Misafir taraftar koltuklarının dışında tüm koltukların kombine olarak satıacağını düşünüyoruz.  Taraftarlarımızın bilet sorunu yaşamaması için bir an önce kombinelerini alması gerekiyor" dedi. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title