Haberler

Behçet Alp, Kuşadası AK Parti'ye Resmi Başvurusunu Yaptı

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Av.

AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Av. Behçet Alp, yüzlerce partilinin katılımıyla aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Parti binasında gerçekleşen başvuru törenine yönetim kademesi de dahil 200'ü aşkın partili katıldı. Partiye girerken alkışlarla karşılanan Alp, yoğun ilgi gördü.

Aday adaylığı resmi başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Ali Kara'ya veren Alp burada yaptığı konuşmada belediye başkanlığına resmen aday olduğunu belirterek, "11 Mayıs'ta başlattığımız seçim çalışmalarımızı bugün resmileştiriyoruz. Bu başvuru ile artık resmen Kuşadası Belediye Başkanlığı'na talibim" dedi.

Kuşadası siyasetinin yeni aktörlere kucak açtığını söyleyen Alp, "Bugün Kuşadası siyaseti açısından milattır. Bu başvuru, bundan böyle Kuşadası siyasetinde yeni, genç, dinamik, donanımlı yüzlerin de siyasi aktör olarak yönetimde söz sahibi olacaklarının bir göstergesidir. İnanıyorum ki, Kuşadası halkı da Kuşadası'nın hasretini çektiği, bu değişim iradesine sahip çıkacaktır" diye konuştu.

"31 MART'TA TEMİZ BİR SAYFA AÇILACAK"

"Kuşadası'nın hizmet, daha doğrusu hizmetsizlik noktasında geldiği durum ortada" diyen Behçet Alp, "Artık Kuşadası'nın AK Parti hizmet ve Belediyecilik anlayışına ihtiyacı var. Bu kaçınılmaz bir gerçek. Bu bağlamda önümüzdeki yerel seçimler kaçırmamamız gereken bir fırsat. İnanıyorum ki 31 Mart sabahı Kuşadası'nda yeni bir başlangıç yapılacak, temiz bir sayfa açılacaktır. Ben partililerimde bu inanç ve heyecanı görüyorum. Bizler hazırız. Bu irade ile partimizden aday adaylığı başvurusu yaparak yola çıkan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Başvurumuzun kentimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Alp'in ardından söz alan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara da, Behçet Alp'e başarılar dileyerek, "Behçet kardeşimizin adaylığı hayırlı uğurlu olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behçet Alp Ali Kara Kuşadası Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title