Haberler

BDP Batman Eş Başkan Adaylarından Başbakan'a Çağrı

Güncelleme:

BDP Batman Belediye Eş Başkan Adayları Gülüstan Akel ve Sabri Özdemir, Başbakan Erdoğan'a çağrıda bulundu.

BDP ADAYLARI BAŞBAKANA SESLENDİ
"Seçilmişlerimiz hangi vicdanla rehin alındı?" BDP Batman Belediye Eş Başkan Adayları Gülüstan Akel ve Sabri Özdemir, bugün Batmana gelecek olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a yolsuzlukları sordu.
Uğur Kaymaz, Ceylan Önkol ve Berkin Elvan'ın ölümlerinden Hükümeti sorumlu tutan Eş Başkan Adayları "Başbakan Batmanda neyi söyleyecek? Roboski'de bedenleri paramparça edilen Kürt çocuklarının nasıl bombalanarak öldürüldüğünü mü? Yolsuzluklarla elde ettikleri paraları doldurdukları ayakkabı kutularını mı? Pansilvanya'daki efendisi ile kol kola Kürt siyasetçilerine karşı yürütülen siyasi soykırım politikaları ile cezaevine konulan Belediye başkanımız Nejdet Atalay ve 10 bin Kürt siyasetçisinin hangi hukuk ve vicdanla rehin alındığını mı? Öküz öldü ortaklık bozuldu misali ile efendisi ile ters düşünce AKP ordu işbirliği ile ulusalcılarla yeni kurduğu ittifakını mı? İnsanlığın ortak mirası olan Hasankeyf 'i yok edecek olan Ilısu barajını mı? Canlarımız, ciğerlerimiz Uğur Kaymaz, Ceylan Önkol ve Berkin Elvin'lerin canlarına nasıl kıydıklarını mı Batman halkına açıklayacak" sorularıyla Başbakana gönderme yaptılar.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Özdemir Ceylan Önkol Uğur Kaymaz Batman Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

çekdar elihcekdarelih_@hotmail.com:

uyuşturucu kullanıp satmaktan sabıkalı Sabri Özdemir neyin demogojisini yapıyor

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title