Haberler

Bayraklı Cengizhan Kütüphanesi'ne Kavuştu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eğitime ve öğrencilere olan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eğitime ve öğrencilere olan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 23 mahalleye 23 kütüphane kurma hedeflerine adım adım ilerlediklerini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı'ya merkez kütüphanesi ve Refik Şevket İnce Mahallesi kütüphanesinden sonra Cengizhan Mahallesi kütüphanesini de kazandıran Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

HER MAHALLEYE BİR KÜTÜPHANE

Cengizhan Mahallesi sakinlerinin ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği açılış törenine katılan başkan Karabağ, "Bizim her mahallemize olduğu gibi Cengizhan Mahallesine olan ilgimiz de ortada. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için önemli eserleri bulunduracağız. Çocuklarımızın buradan maksimum düzeyde sağlanması faydalanması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Her mahallede açılacak kütüphanelerin donanımlarını da geliştireceklerini kaydeden Başkan Karabağ, "Cengizhan Kütüphanemizle birlikte sayımız on bire ulaştı. Yerli, yabancı yaklaşık 20 binin üzerindeki kitap arşivinden öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilirler" diye konuştu.

Başkan Karabağ açılışın ardından çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla sohbet eden Karabağ yazar Yaşar Seyman'ın Göçmen Kalem isimli öykü kitabını imzalayarak dağıttı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Yerel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title