Haberler

Bayan Kızılcık'a Teşekkür Ziyareti

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrasya Pazarı'nda bir süre önce hizmete açılan Kanaviçe Sokağın açılışına verdiği destekten dolayı Trabzon Valisi Dr.

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrasya Pazarı'nda bir süre önce hizmete açılan Kanaviçe Sokağın açılışına verdiği destekten dolayı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Girişimci kadınları her fırsatta desteklemeye çalıştığını belirten Sema Kızılcık, "Kadının sosyal hayatta var olması gerekiyor. Evine gelir getiren bir rol üstlenmeleri toplumumuz adına da son derece önemlidir. Karadeniz kadını zaten çok girişkendir. Kendilerine fırsatlar tanındığında bunu çok iyi değerlendirdiklerini ve ortaya güzel ürünler çıkardıklarını görüyoruz. Onlara sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Emine Gürkök ise, "Avrasya Pazarı'nda Kadınlarımıza yönelik tahsis edilen Kanaviçe Sokağın burada farkındalık oluşturduğuna inanıyorum. Buna katkı verdikleri için sayın Valimize ve değerli eşi Sema hanıma teşekkür ediyorum. Ancak farklı bir yer, farklı bir mekan daha olsa bunu da değerlendirmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Görüşme sırasında bayan Kızılcık, kadın girişimcilere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen 'Gönül Elçileri' ve 'Koruyucu Aile' projelerinden de bahsederek, "Sayın Başbakanımızın eşleri Emine Erdoğan'ın himayelerinde 19 Aralık'ta hayata geçirilen Gönül Elçileri projesi Trabzon'da çok güzel bir şekilde yürütülüyor. Gönül elçilerimiz toplumda çok önemli konulara eğiliyorlar. Bunun yanında Koruyucu Aile Projemiz de var. Yuvalarda ve sevgi evlerinde kalan çocuklarımız için koruyucu aile olmak isteyenlerle görüşmelerimiz sürüyor. Devletin yuvalarda kalan çocuklarımıza her türlü desteği veriyor ama onların bir aile şefkatine ihtiyacı var. Bu projeler çocuklarımıza aile sıcaklığı kazandıracak" diye konuştu.

Bayan Kızılcık girişimci kadınlara, içerisinde Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile projelerinin detaylı olarak anlatıldığı broşürleri dağıttı.

Aralarında İşadamı Ali Osman Ulusoy'un kızı Hülya Ulusoy'un da yer aldığı girişimci kadınlar ise, kendilerini konakta ağırlayan Sema Kızılcık'a teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Kızılcık Sema Kızılcık Trabzon Avrasya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Bakmadan Geçme

Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi? Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title