Haberler

Başkan Uzunkaya 7 Çiftin Nikahını Kıydı

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Sungurlu'da düğün merasimlerine katılarak yedi çiftin nikahını kıydı.

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Sungurlu'da düğün merasimlerine katılarak yedi çiftin nikahını kıydı.

Sırasıyla Osman Sokuoğlu ve Zehra Bolattekin, Ahmet Uçur ve Nesrin Büte, Süleyman Volkan Özakın ve Nagehan Gökçetin, Semih Akay ve Gülay Kızıl, Ali Topuz ve Özlem Alçakır, Özkan Gözelceoğlu ve Aynur Aşut çiftlerinin nikahlarını kıyan Başkan Uzunkaya, nikah sırasında yaptığı açıklamada, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, evliliklerin uzun soluklu olması temennisinde bulundu.

Evlenen gençlere ve ailelerine çeşitli işlerin düştüğünü aktaran Uzunkaya, "Evliliklerin mutlaka sevgi ve saygı üzerine kurulması lazım. Bunlar mutlaka olmalıdır. Hoşgörü olmalıdır. Birbirimizi sevip, sayacağız. Cenab-ı Allah sizleri bir yastıkta kocatsın. Allah hayırlı Uğurlu etsin" şeklinde konuştu.

Öncelikle aileleri ve genç çiftleri tebrik ederek, Erkeğin ailenin reisi olduğunu hatırlatan Başkan Uzunkaya, Nikah cüzdanlarını ise gelinlere verdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahaddin Uzunkaya Sungurlu Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title