Haberler

Başkan Üzülmez Karmek'lilerin Yılsonu Heyecanını Paylaştı

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KAR-MEK kurslarında yılsonu sergisi ve belge töreni önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KAR-MEK kurslarında yılsonu sergisi ve belge töreni önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Üzülmez ve beraberindeki ilçe protokolü birbirinden güzel eserleri

hazırlayan kursiyerleri ve usta öğreticileri tek tek tebrik edip heyecanlarını paylaştılar.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Kartepe Belediyesi'nin Meslek Edindirme Kursları'nda (KAR-MEK) yılsonu genel sergisi ve sertifika töreni Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bu yıl 27 kurs merkezinde 31 branşla 38 usta öğretici nezaretinde 2700 KAR-MEK kursiyerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan yılsonu sergisinin açılışına ilçe protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Halil İbrahim Alkan, Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, muhtarlar, okul müdürleri, kursiyerler hazır bulundu.

Programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Artık belediyeler, sadece belediyecilik hizmetlerini yapmakla günlerini geçirmiyorlar. Belediyeler sosyal ve kültür belediyeciliği adı altında vatandaşlarla bir olup, üzerine vazife olarak yazılmayan ne kadar hizmet varsa onu yapma gayretindedir. Bu son 13 yıldır ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde hizmet eden bütün belediyelerde, bu şekilde artarak devam ediyor" dedi.

Devletin imkanlarını Kartepelilerle paylaştıklarını belirten Başkan Üzülmez, kadınlara ve çocuklara yönelik sundukları hizmetleri hatırlattı. Bu imkanları muhalefetin eleştiri konusu yaptığı hatırlatan Başkan Üzülmez, "Başta çocuklarımıza ve kadınlarımıza olmak üzere ilçe halkına sunduğumuz bu hizmetleri sizden kıskanan muhalefet partisi ilçe başkanı çıkıp sizlerden özür dileyene kadar onu sizlere şikayet edeceğim" diyerek çalışmaları için kursiyerler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe protokolünün elinden kurs bitirme belgelerini alan kursiyerlerin eserlerinin sergilendiği yılsonu sergisinin açılış kurdelesini de Başkan Üzülmez ilçe protokol üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi. Sergiyi gezen ve eserleri tek tek inceleyen Başkan Üzülmez kursiyerlere, "El Emeği Göz Nuru" adını verdikleri özel satış stantlarında bu çalışmaların karşılığını maddi olarak alma imkanı bulacaklarını da hatırlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Yerel Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Ergin Göleli kimdir, zengin mi, serveti ne kadar? Fenerbahçe şampiyon olursa Aziz Yıldırım aday olacak mı? Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title