Haberler

Başkan Toçoğlu Misafirlerini Ağırladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na makamında ziyaretler sürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na makamında ziyaretler sürüyor. Başkan Toçoğlu, gün içerisindeki programı dahilinde Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama'yı makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, programı kapsamında ilk olarak Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği (SASADER) ile bir araya geldi. Dernek yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan SASADER Başkanı Çetin Erdil, "İlimizde sigorta bilinicini daha da yaygın hale getirmek için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yapacağız. Alışveriş merkezlerinde ve şehrimizin belirli bölgelerinde açacağımız stantlarda, tecrübeli personelimiz eşliğinde bilgi vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na bize ve sektörümüze verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Erdil, konuşmasının ardından Başkan Toçoğlu'na plaket takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Toçoğlu, "Deprem kuşağında olan bir şehrimiz var. Bu noktada, halkımızın deprem sigortası hususunda daha hassas davranması gerekiyor. Vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi için yapılacak çalışmalara her zaman destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Başkan Toçoğlu, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama'yı makamında ağırladı. Ziyarette konuşan ASKF Başkanı Hüseyin Kama, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, bizlere her zaman destek veriyor, sahip çıkıyor. Geçtiğimiz hafta, 81 ilde kutlanan Amatör Spor Haftası'nın ardından Sayın Başkanımızı ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek istedik" diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na plaket takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title