Haberler

Başkan Soyer'den Anlamlı Ziyaret

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Anneler Günü’nde Huzur İkinci Bahar Yaşlı Bakım Evi’ni ziyaret edip annelerle uzun süre sohbet ederek, birer buket çiçek verdi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Anneler Günü'nde Huzur İkinci Bahar Yaşlı Bakım Evi'ni ziyaret edip annelerle uzun süre sohbet ederek, birer buket çiçek verdi.

Her Mayıs ayının ikinci pazarı tüm dünyada kutlanan Anneler Günü'nde, Seferihisar'da tedavileri devam eden anneler de unutulmadı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, AB Erasmus Projesi "Gençlik Çalışanı Yetiştirme Projesi" kapsamında ilçede bulunan Türk Kızılayı İzmir Şubesi'nden 30 gönüllü gençle birlikte Huzur İkinci Bahar Yaşı Bakım Evi'ne gitti. Yaşlıları ziyaret eden Başkan Soyer, 15 anneye de çiçek vererek Anneler Günü'nü kutladı. Yaşları 18-27 arasında değişen 30 gönüllü gençle birlikte yaşlılarla sohbet eden Başkan Soyer, Kızılay gönüllüleri gençlerinin yaşlılar için verdiği mini konsere de eşlik etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Soyer," Anneler Günü çok özel bir gün. Burada tedavileri devam eden büyüklerimize hem biraz moral vermek hem de yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Bizimle birlikte olan Türk Kızılayı gönüllerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. En başta, eli öpülesi, baş tacı edilesi, rahmetle anılası analarımızın, sonra anne-baba olmayı birlikte tattıklarımızın ve bizden olma müstakbel annelerimizin velhasıl tüm kadınlarımızın Anneler Günü kutlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Anneler Günü Seferihisar Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title