Haberler

Başkan Sel, Yerel Seçim Çalışmaları Kapsamında Gençlerle Bir Araya Geldi

Suşehri ilçesinde Büyük Birlik Partisinden yeniden belediye başkan adayı olan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Aspasya parkı sosyal tesislerinde gençlerle bir ara gelerek önemli mesajlar verdi.

Suşehri ilçesinde Büyük Birlik Partisinden yeniden belediye başkan adayı olan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Aspasya parkı sosyal tesislerinde gençlerle bir ara gelerek önemli mesajlar verdi.

30 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimleri hedef gösteren Başkan Sel "30 Mart seçimleri gençlerin seçimi olacak gençlere bayrağı teslim edeceğiz bu seçim Ülkemiz ve Suşehri için çok önemli bir dönemeç" dedi.

Elinde belgelerle gençlere hitaben konuşan Başkan Sel şunları söyledi:

"Geçen hafta ilçemize gelerek aday tanıtım toplantısına katılan Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Mustafa Destici'ye ve bizlere gösterdiğiniz ilgi ve destekten dolayı tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz şu, biz Suşehri'ne hizmet için yola çıktık. Biz hiç kimseye ne şov yapmak için nede gövde gösterisi yapmak için çıkmadık biz sade mutlu Suşehriliyiz. Birisi size meyilli değilse laf anlatamazsınız, birisi sizi sevmiyorsa zorla çıkıp dükkanından çıkıp size hoş geldin demez onun için ben yıllardır siyasetin içerisinde olduğum için bu teveccühün sandığa yansıyacağını gördüm. Allah nasip eder bir eksiğimiz olmazsa bu seçim çok farklı bir seçim olacak. Bizim ekibimiz her zaman şeffaf oldu. Seçim kazanmak için yalan söyleyen ilçe başkanına da siyasetçiye de kesinlikle güvenmeyin. Biz bu konuda çok netiz. Seçim beyannamem de ne dediysem yüzde 90'ını gerçekleştirmişimdir. Biz bugünde, yarında dik duracağız, dik yürüyeceğiz Allah'tan başka kimseden korkmayacağız şeffaf olacağız. Yaptığımız her hizmetin, her işin arkadasın da dik bir şekilde duracağız. Allah'a can'dan başka veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız olmadı bu zamana kadar."

Başkan Sel, "Bu seçim gençlerin seçimi gençlerimiz kendi kaderlerini belirleyecek bu seçimde. Suşehri emin ellere teslim edilmezse 2004-2009 yılında kaybettiklerini toparlayamadığı gibi geleceğini de toparlayamayacak. Adaylara bir şey olmayacak fakat Suşehri çok şey kaybedecek. Benim için bu makamın anlamı ve değeri çok büyük ama o makamın Suşehri geleceğine katacakları çok önemli. 27 yaşında belediye başkanı seçildim 53 yaşıma geldim hala şikayetler bitmedi bana çamur atanlar çok oldu iğnenin ucu kadar bir açığı bulamadılar. 2004 yılında belediyeyi teslim ettim aynen şu sözü kullandılar belediye borç batağının içinde aradan geçti on yıl nerede borç ben hala göremedim bu dönemde yine aynı söylentiler çıkmaya başladı. Böyle şeylere inanmayın. Suşehri'ni 2009 yılında 25 bin nüfusla teslim ettim 13 bin nüfusla geri aldım insanların karşısına projelerle çıkacaksan hayal projelerle çıkmayacaksın gerçekleştireceksin" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title