Haberler

Başkan Sel, MHP Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisinden tekrar Suşehri Belediye Başkan adayı olan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim bürosunu ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisinden tekrar Suşehri Belediye Başkan adayı olan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim bürosunu ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri Belediye Başkan adayı Mehmet Yahşi ve partililer tarafından karşılanan Başkan Sel, MHP adayına çiçek takdim etti.

Seçim bürosunda kısa bir konuşma yapan Sel, tüm adayların hizmet için bir barak yarışına girdiklerini söyleyerek, "Demokrasiye inanan siyasiler olarak, Kesinlikle çirkin siyaset yapan insanlar olmayacağız. Çirkin siyaseti tasvip etmiyoruz. İnsanları seven hoşgörülü siyaset yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisinin aynı hedef ve çizgide olduğunu söyleyen Sel, "Aynı çizgide olan bir partimizle kesinlikle çirkin siyaset yapmayacağız. Konuları kişileştirerek götürmek çok yanlış bir siyasettir. Çünkü bu konuda Sayın bakanımızda Suşehri ilçe ziyaretinde konuların kişileştirilmemesini arzu etmiştir. Bu konuda Milliyetçi Hareket partisi belediye başkan adayımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

MHP Suşehri Belediye Başkan adayı Mehmet Yahşi ise, eleştiri yapılacağını, eleştiri yaparken dozunun çok iyi ayarlanması gerektiğini ifade ederek, "Burası metropol değil, büyükşehir değil. Siyasetin adabında yapılması gerekiyor. Çünkü 30 Mart 2014 tarihinden sonra herkes bir olacaktır. Kazasız bir seçim olmasını istiyorum" dedi.

Ziyarette, Büyük Birlik Partisi ilçe yönetimi ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetimi de hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

çirkin siyasetyusuf9712@hotmail.com:

körler sağırlar birbirini ağırlar. ulan çirkin siyasetin kralını yapıyorsunuz. birde demokrasiden bahsediyorsun. sen git önce tehdit ettiğin elamanların gönlünü al yoksa onlar seni sandığa gömecek haberin olsun.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title