Haberler

Başkan Karabalık'tan Okul Ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan eğitimcileri okullarında ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan eğitimcileri okullarında ziyaret etti. Öğretmenlerin gününü kutlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, okul ziyaretlerinde öğretmenlerle birlikte pasta keserek onların mutluluğuna ortak oldu.

Eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçedeki eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerinde öğretmenlerin günlerini kutladı. Kartepe görev yapan eğitim camiasına yönelik ziyaretlerine Milli Eğitim Müdür Mustafa Cansız'ı makamında ziyaret ederek başlayan Başkan Karabalık daha sonra Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü de ziyaret etti.

Kamer Öncel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve İstasyon Okulu'nda düzenlenen öğretmenler günü kutlamaları çerçevesinde okul idareci ve yöneticileri ile birlikte pastalar kesildi. Kimi okulda öğle tatilinde düzenlenen müzikli kutlamalarda eğitimcilerin mutluluğuna ortak olan Başkan Karabalık'a okul ziyareti sırasında AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban ve meclis üyesi Yusuf Özdemir de eşlik etti.

Avni Akyol Okulu'nda özel öğrencilerin ilgisi ile karşılaşan Başkan Karabalık, Kartepe Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerini de ziyaret edip günlerini kutladı. Başkan Karabalık ziyaretleri sırasında, "Kartepe İlçesi'nde görev yapan tüm öğretmenlerimiz adına sizleri tebrik ediyor ve gününüzü kutluyorum. Çok severek yaptığımız öğretmenlik çok farklı ve güzel bir meslek. Yerel yönetici olarak ilçemizde eğitim çıtasının yükselmesi adına eğitim yuvalarına yönelik imkanlarımız ölçüsünde destek olmaktayız. İlçenin eğitim seviyesinin yükselmesinde siz değerli eğitimcilerimizin gösterdiği azimli gayretleri de takdirle izliyor ve başarılarınızın devamını bekliyoruz" dedi.

Eğitimci bir başkana sahip olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını belirten öğretmenlerde, eğitim kurumlarına yönelik verdiği destek için başkana teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title