Haberler

Başkan Kaldırım'dan Başkan Genç'e Ziyaret

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i Makamında Ziyaret Etti. Samsunlulara Daha İyi ve Kaliteli Hizmet Vermek İçin Sık Sık Başkan Osman Genç Gibi Diğer Belediye Başkanları ile Bir Araya Geldiklerini Dile Getiren Süleyman Kaldırım, Samsun'un 3 İlçeye Ayrılmasıyla Hizmetlerin Daha Kısa Sürede Yerine Getirileceğini Kaydetti.

Samsun Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samsunlulara daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için sık sık Başkan Osman Genç gibi diğer belediye başkanları ile bir araya geldiklerini dile getiren Süleyman Kaldırım, Samsun'un 3 ilçeye ayrılmasıyla hizmetlerin daha kısa sürede yerine getirileceğini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yerel yönetimlerde AK Parti'li belediyelerin başarıları takdirle karşılanıyor. Samsun'da da en iyi ve en güzel hizmeti vermek için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Çünkü Samsunlular her şeyin en güzeline layıktır. Samsun'u eski günlerinde olduğu gibi Karadeniz'in incisi haline getireceğiz. 'Durmak yok, hizmete devam' sloganıyla çıktığımız hizmet kervanına devam ediyoruz" dedi.

(SAM-SA) 18.03.2008 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title