Haberler

Başkan Işık, Bigalı Gazetecilerle Buluştu

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Biga Şehir Parkı'nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Işık; "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum. Zorlu şartlarda görev yapıyorsunuz. Gazetecilik mesleği çok önemlidir" dedi.

6 Ocak Cuma gününden bu zamana kadar yoğun kar yağışı altında olan Çanakkale Biga ilçesinde belediye ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirten Başkan Işık, " Acil durumlardan belediyemize ait iletişim numaralarından ekiplerimize ulaşılabilir. Ekiplerimiz çok sayıda acil durumda olan hastaları, hastanelere ulaştırdılar. Zor durumda olan vatandaşlarımızdan gelen mesajları dikkatle takip ediyoruz. Dün sabah güne Kaymakam beyle başladık. Sürekli görüşme halindeyiz. Karların yağmur baskısıyla erimesi ve sonrası yaşanabilecek sel felaketi konusunda görüşmeler yapıyoruz. Yeniceköy ve Kalafat'ta riskli bölgelerde gerekli uyarıları yaptık" diye konuştu.

Çalışmalara aralıksız devam eden belediye çalışanlarına da teşekkür eden Başkan Işık, " Cuma gününden bu yana ciddi bir emek harcayan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza da özellikle destekleri için teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza çalışmaları sırasında çay ikram edenler, baklava ısmarlayanlar görüyorum. Herkes yaşanan doğal afetin farkında. Hatta sosyal medyada mesai arkadaşlarımızın eşlerinden 'kar başladığından beri eşimi göremiyorum" siteminde bulunanları gördüm. Mesai arkadaşlarımızın ne çok çalıştığı ve nasıl bir mücadele sergilediğinin en yakın tanıklarıdır, eşleri. Biga'da 600'ü aşkın sokak var. Ana yolları bırakıp ara yolları tamamen temizlememiz çok zor. Acil olarak kullanılan yolları temizlemeye devam ediyoruz. Hastane yolu gibi sorun olmaması gereken bölgeleri ekiplerimiz sürekli açık tutuyor. Zincirli ve kar lastiği bulunan araçlar için ana yollarımız kullanılabilir durumda. TOKİ ve Ortur bölgesinde de ekiplerimiz çalışıyor. Halkımızın bu doğal afeti en az hasarla atlatması ve bu durumdan ciddi bir şekilde etkilenmemesi için elimizden gelen çalışmayı yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Biga Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title