Haberler

Başkan Güler, Kızının Nikahını Kıydı

Kütahya’nın Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in kızı Seda Güler, Ömer Savaş ile dünya evine girdi.

Kütahya'nın Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in kızı Seda Güler, Ömer Savaş ile dünya evine girdi. Mavi Ay Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nikah töreni davetlilerin salona girmesi ile birlikte başladı.

Çiftin nikahını, gelinin babası olan Başkan Mustafa Güler kıydı.

Genç çiftin nikah şahitleri ise 1996-97 yılları arasında TBMM Başkanlığı görevinde bulunan ve 4 dönem Anavatan Partisi'nden Kütahya Milletvekili olan Mustafa Kalemli, 22-23 ve 24. dönem AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, mevcut AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile Mehmet Kocabaş ve Süleyman Savaş oldu.

Başkan Güler, nikahtan önce duygusal bir konuşma yaparak, "Bugün başkanlığımın en zor görevini yerine getiriyorum. Sevgili kızım Seda'ya bize bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum. Artık oğlumuz olan damadımız Ömer Savaş'ın kızıma çok iyi bakacağından hiç şüphem yok. Allah çocuklarımızı mesut etsin. Yuvalarını daim kılsın. Her iki cihanda da mutluluk versin" dedi.

Başkan Güler'in ardından konuşan Mustafa Kalemli ise, "Siyasi hayatım boyunca çok sayıda oğlunun nikahını kıyan başkan gördüm ama, kızının nikahını kıyan bir belediye başkanı hiç görmemiştim. Mustafa Bey bu görevi yerine getirirken gözleri doldu ve son derece duygulandı. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Allah mesut bahtiyar etsin" dedi.

Nikah töreninde son konuşmayı Soner Aksoy yaptı. Konuşmasında, evliliklerde son sözün kadınlara ait olduğunu söyleyerek salonda gülüşmelere neden olan Aksoy, "Tecrübeli bir ağabeyi olarak damada önerim var. Bir kere evdeki karar mekanizması ve son söz bayanlara ait oluyor. O nedenle damat kardeşimiz, gelin kızımız ne derse yapsın ve onu hiç üzmesin. Ne derse tamam desin" ifadelerini kullandı.

Nikahın ardından gelin ve damat dans ederken, Belediye Başkanı Mustafa Güler davetlilerle tek tek ilgilenerek, kendilerine teşekkür etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kalemli Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title