Haberler

Başkan Eroğlu'ndan MHP'ye Ziyaret

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, MHP’yi ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Millet, memleket, vatan, bayrak, din bunlar bizim kutsallarımız; bu çerçevede beraberce el ele devam edeceğiz” dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, MHP'yi ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Millet, memleket, vatan, bayrak, din bunlar bizim kutsallarımız; bu çerçevede beraberce el ele devam edeceğiz" dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Onur Çalışkan, Yönetim Kurulu ve meclis üyelerini parti binasında ziyaret etti. Başkan Eroğlu, zor günlerden geçtiğimiz süreçte bir ve beraber olmanın öneminde değindi. Haklı haksız ayrımı en iyi şekilde yapılacağını, bu işin içinde olanlarında da en ağır şekilde gereken cezayı da alacağını ifade eden Başkan Eroğlu, "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. Bunu şuanda görüyoruz. Yanı başımızda her yer yangın yeri. Uluslararası algı operasyonlarının seviyesi ortada. Tüm bunlara karşı ancak birlik beraberliğimizle karşı çıkabiliriz. Dün, bugün PKK, IŞİD, DAEŞ, FETÖ bir taraftan. Bunlar herhalde bitmeyecek. Ne kadar güçlü olursak üstesinden o kadar geliriz" dedi.

Yeni bir takım ruhu ortaya çıkmış olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, "Tüm siyasi partiler iktidarıyla muhalefetiyle beraberce Yenikapı'da çok güzel bir duruş sergilemiştir. Biz de Tokat'ta bu ruhu görüyoruz. Sizlerin gerçekten bu noktadaki gayretleri çok önemliydi. Teşekkür ediyorum. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beye de gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Çünkü müthiş bir devlet adamlığı gösterdi. Ülkesi için taşın altına elini koydu. Allah razı olsun. Çünkü zor günlerde bunlar lazım. Ülkenin uçuruma sürüklendiği o günlerde önemli olan o devlet adamlığını göstermekti. Bu da son derece manidardı. Milletimiz de zaten bunu gözlemledi. İnşallah da millet, memleket, vatan, bayrak, din bunlar bizim kutsallarımız; bu çerçevede beraberce el ele devam edeceğiz. Muhakkak ki seçimler olur, siyasi partiler olacaktır, eleştiriler muhakkak ki olacaktır. Pazar günü seçim olur gider oyumuzu veririz. Orada biter ama sonrasında yine el ele kol kola oluruz, olmalıyız da. Çünkü başka Türkiye yok" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Onur Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "15 Temmuz darbe girişimi gerçekten bu memlekette birlik ve beraberliğin, sizin de bahsettiğiniz gibi "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" kelimesinin anlamını tam anlamıyla ortaya çıkartmıştır. 15 Temmuz'un ortaya çıkarttığı bir gerçek daha vardır. Biz yıllardır terör örgütlerinin temizlenmesini ifade etmişizdir. Bu noktada tabi geçmişte şöyle olmuştur diye siyasi hamaset içerisine girmenin ne yeri ne de zamanıdır. Ancak şu fark edilmiştir ki terör halledilmeden güçlü bir ekonomi, terör halledilmeden sosyal barışın bir anlamı yoktur. Bu yüzden biz milli birlik ve beraberliğimizi hazır sağlamışken başta Fethullahçı terör örgütü, terör örgütü PKK, DAEŞ, IŞİD, hepsiyle tek vücut halinde milli birlik beraberliğimizi koruyarak mücadele edip evvela bu memleketi terör belasından temizlememiz lazım. Bu anlamda Türkiye eğer gelişmek, muasır medeniyetler seviyesine çıkmak istiyorsa biran önce terör belasını mutlak suretle halletmelidir" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Onur Çalışkan Eyüp Eroğlu Tokat Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Canlı aktarıyoruz! Aziz Yıldırım, adaylığını açıklıyor

Canlı aktarıyoruz! Aziz Yıldırım, adaylığını açıklıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title