Haberler

Başkan Doğan, Pasco'da İşçilerle Öğle Yemeği Yedi

İzmit Belediye Başkanı Dr.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,

Alikahya Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmakta olan Pasco fabrikasını ziyaret etti. Fabrika üst yönetimi ile yaptığı görüşmede inşaatı hakkındaki gelişmeler konusunda bilgi alan Doğan, fabrika inşaatında çalışan işçilerle de öğle yemeği yiyerek sohbet etti.

Pasco Fabrikası Genel Müdürü Güney Koreli Jongwon Kwon, Başkan Doğan'ın ziyaretinin işçiler ve fabrika yönetimi için çok güzel bir güne denk geldiğini söyleyerek, "Pırıl pırıl bir havada gerçekleşen bu görüşme, yapılan ziyaretin bizi ne kadar mutlu ettiğini doğrular bir ortam oluşturuyor. İşçilerimizin yüzündeki ifadeden,

Başkan Doğan'ın ziyaretinin onları ne kadar mutlu ettiğini anlamak mümkün, biz de yönetim olarak kendisine ziyareti nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bizim ülkemizde bir fabrika kurulduğunda, o ülkenin ve o kentin kazanımları da düşünülür. Bu fabrikanın faaliyetine başlamasında da aynı şeylerin gerçekleşeceğine inanıyoruz" dedi.

Halen kurulum aşamasındaki Pasco, 2013 yılının Mayıs ayında resmi açılışını gerçekleştirmeyi planlıyor. Çeliğin işleneceği ve ağırlıklı olarak mutfak eşyasına dönüşümünü sağlayacak fabrikanın ekonomik açıdan ve istihdam yönünden bölgeye katkıları olacağına inandığını söyleyen Başkan Doğan, "Sanayide karlılık kadar, halkın yaşam koşullarının da dikkate alınması gerektiğini biliyoruz. Sonuç olarak biz, herkesin belediye başkanıyız. Yaptığım bu ziyarette edindiğim izlenimler olumlu. Çalışma koşularını beğendim. Ben de böylesi önemli müesseselerin kente ve ülkeye artı değerler katacağına inanıyorum" diye konuştu.

Ziyarette Genel Müdür Yardımcıları Kyeogman Park ve Selda Seçkinler, Satın Alma Gurup Müdürü Seung Hyeon Hong, Teknik Müdür Uğur Türköz, Satış ve Pazarlama Uzmanı Nuri Jung ve Mali İşler Gurup Müdürü

Ayhan Bölükbaş da hazır bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Nevzat Doğan Alikahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title