Haberler

Başkan Doğan Mimar Sinan Ortaokulu'nu Ziyaret Etti

Eğitime verdiği destekle bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirdere’deki Mimar Sinan Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Eğitime verdiği destekle bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirdere'deki Mimar Sinan Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü Ali Şükrü Günaydın, Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Çeliker ve yönetim kurulu üyeleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Doğan, "Sizler bizleri ziyaret etmek istiyorsunuz ama ben sizin ayağınıza geldim. Sorumluluk alanımız olmamasına rağmen okullarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadım. Türkiye'nin tek çocuk doktoru belediye başkanı olarak çocuklarımıza önem verelim. Bundan önce de okulların hizmetindeydim, bundan sonra da hizmetlerinde olacağım" dedi.

Okul müdürü, öğretmenler, Okul Aile Birliğinin görüş, öneri ve taleplerini büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Doğan, "Milletvekili olduğum dönem de ilimizdeki okulları tek tek ziyaret etmiştim. Belediye Başkanı olduktan sonra da okul ziyaretlerine devam ettim. Bu ziyaretler çok yararlı oluyor. Ziyaret sırasında okul yetkilileriyle, okul aile birlikleriyle görüşmeler yapıp sorunları dinliyoruz. Onların sorunları anlatmak için bizim ayağımıza gelmesini değil bizim eğitimcilerimizin ayağına gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sorunları yerinde görmek, yerinde inceleyip birlikte çözüm üretmek hizmet anlayışımızın gereğidir. Siyasetçilerin görevi halkın ayağına gitmektir. Artık vatandaşı ayağına çağırma siyaseti kalktı" şeklinde konuştu.

4,5 yıl içinde İzmit Belediyesi olarak 53 okula çok amaçlı salon, kütüphane, veli bekleme odaları, teknik cihaz ve malzeme yardımı yaptıklarını da söyleyen Doğan, "Okullarımızın kırtasiye yardımını karşılıyoruz. Sadece bununla kalmayıp okulların çevre düzenlemelerini de yapıyoruz. Bütün bunlar belediye olarak öncelikli görevimiz olmamasına rağmen biz bunu kendimize görev kabul ettiğimiz için seve seve yapıyoruz. Çünkü eğitime yapılan her kuruş yatırımı ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Doğan, ziyaretler sırasında okullardaki güvenlik sorunuyla ilgili isteklerle de karşılaştığını ifade ederek, "Bu sorunu çözmek için Valiliğimiz, Milli Eğitim Müdürümüzle, Emniyet Müdürümüz ile görüşmeler yaptım. Şu an bununla ilgili bir çalışma İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılıyor. İnşallah bu sorunu da çözüme kavuşturacağız" şeklinde sözlerini tamamladı.

Okul yetkilileri de Başkan Doğan'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, "Eğitim sevdalısı bir belediye başkanımız olduğu için çok mutluyuz. Her türlü sorunumuzu kendisine iletip çözüm buluyoruz" dediler.

Başkan Doğan'ın Mimar Sinan Ortaokuluna yaptığı ziyaret AK Parti İl yöneticisi Erdoğan Şentürk de eşlik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Ali Şükrü Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title