Haberler

Başkan Böcek, Okulları Ziyaret Etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti.

İlk olarak Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunu ziyaret eden Başkan Böcek, Okul Müdürü Ercan Özdemir'den okulla ilgili bilgiler aldı. Konyaaltı Belediyesi olarak öğrencilerin iyi bir eğitim görebilmeleri için okullara her zaman destek vermeye hazır olduklarını bildiren Başkan Böcek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda eğitim görmeleri için her yıl,

okullarımızda boya, badana, bakım, onarım, temizlik ve peyzaj çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı belirli bir süreyle kısıtlamayıp, yıl içinde de ihtiyacı olan okullarımıza destek veriyoruz. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan aileler için başlatmış olduğumuz kırtasiye yardımlarımızda devam ediyor" dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e duyarlılığından dolayı teşekkür eden Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okul Müdürü Ercan Özdemir, "Başkan Muhittin Böcek, ilçemizdeki tüm okullara elinden geldiğince destek vermeye çalışıyor.Okulumuzun boyası, bakımı, temizliği belediye ekiplerince düzenli olarak yapılıyor. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için işbirliğinin önemine inanan biri olarak öğretmen ve öğrencilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu sene okula başlayan minik öğrencilerin ve velilerin heyecanını da paylaşan Başkan Böcek, yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Muhittin Böcek Ercan Özdemir Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title