Haberler

Başkan Bekir Keskin, Yılbaşı Akşamı Engellilerle Birlikteydi

Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği’nin birlikte düzenlediği “Yeni Yıla Merhaba” eğlencesi, Ödemiş ve çevresinde bulunan çok sayıda engelli ve ailelerini bir araya getirdi.

Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği'nin birlikte düzenlediği "Yeni Yıla Merhaba" eğlencesi, Ödemiş ve çevresinde bulunan çok sayıda engelli ve ailelerini bir araya getirdi. Ödemiş Belediyesi yeni nikah düğün salonunda düzenlenen etkinliğe ilçe Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Bekir Keskin, eşi Gülfer Keskin ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri katıldı.

Gecede ilk olarak Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği'nin kurulmasına destek sağlayan ilçe Kaymakamı Abdullah Dölek ve Belediye Başkanı Bekir Keskin'e, dernek başkanı Serpil Aksoy Baştürk tarafından plaket verildi.

Başkan Bekir Keskin yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ödemiş'te engelsiz yarınlar için bir araya gelip, çalışmaları aynı çatı altından yapmak amacıyla kurulan derneğimizi kutluyorum. Bu etkinlik derneğimizin ilk buluşması oldu. Ödemiş'i daha iyiye taşımak üzere birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız"

Orkestra çalışanlarının da engelli olduğu gecede Kaymakam Abdullah Dölek ile Belediye Başkanı Bekir Keskin engelliler ve yakınlarıyla dans etti. Hareketli müziklerle gönlünce dans eden engelliler, efeler gibi harmandalı oynadı.

24.00'TE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Öte yandan yeni yıl tüm dünyada coşkulu bir şekilde kutlanırken, Ödemiş Belediyesi tarafından da Hükümet Meydanında müzik ve havai fişek gösterisi yapıldı. Saat 23.30'da başlayan müzik dinletisine vatandaşların ilgisi büyüktü. 2014 yılının ilk dakikalarında atılan havai fişekler, Ödemiş semalarını süsledi. Hükümet Meydanında büyük bir kalabalık oluşturan vatandaşlar havai fişek gösterilerini büyük bir coşkuyla izleyerek, gecenin geç saatlerine kadar dans edip, eğlendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Bekir Keskin Yılbaşı Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title