Haberler

Başkan Adayı Ayşe Yelkovan Projelerini Anlattı

Güncelleme:

CHP Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ayşe Yelkovan, kadınlara yönelik, üretime yönelik bir anlayış içerisinde olacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ayşe Yelkovan 30 Mart seçimleri ile ilgili konuştu.

İnsana yatırım öncelikli hedeflerinin başında olduğunu ifade eden Yelkovan, "Eğer bu memlekette işsizlik varsa insana yatırım projeleri yaparak bu işsizlik konusunda çözümler üretirsiniz. Bizim uçuk kaçık projelerimiz yok, yapılması ne gerekiyorsa onu yapacak ve arkasında durabileceğimiz projeleri üreteceğiz. Projelerimiz insana odaklı olacak, belediye kapısına gelen her vatandaş onurlu bir şekilde karşılanacaktır. Belediye yönetimlerinin öncelikli görevi budur'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak kadın haklarına saygıyı esas aldıklarını kaydeden Başkan Adayı Ayşe Yelkovan "Kadınlar sadece çocuk doğurmak için yoktur. Evin direği kadındır. Yerel yönetimler olarak esas görevimiz, kadın haklarının yok sayıldığı bu süreçte, onların sosyal ve kültürel yaşama katılacağı ortamları yaratmaktır. Kadınlara söz veriyorum, bu kenti onlarla birlikte yöneteceğim. Ülkenin kurtuluşu biz kadınların elindedir. Biz CHP olarak kadın haklarına saygının hakim olacak bir anlayışı benimsiyoruz'' diye konuştu.

Uçuk projelerle değil, gerçek projelerle halkın karşısına çıktıklarını belirten Başkan Adayı Yelkovan Kadınlar Meclisi kuracaklarını, projelerinin sadece kadınlara değil, çocuklara, yaşlılara ve engelli vatandaşlara yönelik olacağını söyledi.

Göreve geldiklerinde insana odaklı projelerle halkımızın yanında olan bir belediye anlayışı ile çalışacaklarını vurgulayan Ayşe Yelkovan, "Huzurlu ve barış dolu bir Belediyecilik anlayışı ile sizlere hizmet etmekten onur duyacağım" diyerek sözlerini noktaladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayapınar Belediye Başkan Adayı Ayşe Yelkovan'ın bazı projeleri:

"Yaşlılara Hizmet Merkezi, Her ay Düzenli olarak gerçekleştireceğimiz Halk Günlerinde vatandaşlarımızı ağırlayarak sorunlarını dinlemek ve çözmek. Belediye Kent Konseyi Kadın Meclisleri. Türkiye'de organik ürün bilincinin yaygınlaşması amacıyla kurulan ekolojik pazarlar. Engellilerin kullanımına uygun dizayn edilmiş toplu taşıma araçlarını hizmete sokmak ve toplu taşıma araçlarından ücretsiz veya indirimli yararlanmalarını sağlamak"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ayşe Yelkovan Diyarbakır Kayapınar Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title