Haberler

Başarılı Özel Sporcular Bodrum'un Gururu Oldu

Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları kapsamında B Grup’ta Türkiye 3.’sü olan Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Karma Basketbol Takımı ile çeşitli branşlarda altın, bronz ve gümüş madalya kazanan özel sporcular, başarılarını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile paylaştı.

Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları kapsamında B Grup'ta Türkiye 3.'sü olan Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Karma Basketbol Takımı ile çeşitli branşlarda altın, bronz ve gümüş madalya kazanan özel sporcular, başarılarını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile paylaştı.

Ege Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları müsabakalarına katılan Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü sporcuları aldıkları altın, bronz ve gümüş madalyalarla Bodrum'a döndü. Sporcular, Yahşi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Çoban, TED Bodrum Koleji Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Aslıhan Kaya, okulun beden eğitimi öğretmenleri ve TED Bodrum Koleji öğrencileri ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u,Ortakent Yahşi'deki başkanlık makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Kocadon, sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek, "Her zaman olduğu gibi vermiş olduğunuz bu büyük mücadeleyle yine bizlerin, Bodrum'un gururu oldunuz. Sizleri en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Her zaman olduğu gibi hep yanınızda olmaya devam edeceğim hem Bodrum Belediye Başkanı hem Mehmet Kocadon olarak, bundan da asla şüpheniz olmasın. Elde etmiş olduğunuz bu başarı çok önemli ve beni çok mutlu etti, sizlerle gurur duydum ancak ben hep şunu söylüyorum ve yine tekrarlayacağım: önemli olan mücadeledir, arkadaşlar. Bir müsabakada kazansanız da kaybetseniz de sakın üzülmeyin çünkü en önemlisi mücadele etme isteğinizdir. Siz yeter ki çaba gösterin, emek verin, inanın. Başarı zaten arkasından gelecektir." dedi.

Türkiye Özel Olimpiyatların (TÖSSED) faaliyet programında yer alan Ege Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları (Yüzme, Atletizm, Masa tenisi, Karma Basketbol, Karma Futbol) 31 Mart -01 Nisan 2016 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşti. Etkinliğe Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübünde oynayan sporcular da, kulübün kardeş okulu Bodrum TED Koleji ile birlikte dört branşta; bir idareci ve üç antrenörün eşliğinde toplam 22 kişilik bir kafileyle katılım gösterdi.

Özel sporculardan yüzme branşında; Zeynep Elhan Yazıcı, Tolga Memişoğlu, Lütfi Akdaş, Atletizm Branşında Kerem Koç, Hayrullah Çetin, Hasan Balcı, Hazal Ayça ve Masa Tenisi Branşında Gülizar Bacık ile Ömer Cenk Malseven yarıştı. Karma Basketbol takımında ise yine özel sporculardan Osman Uçak, Mert Üsmen, Hüseyin Çakmak, Adnan Akdağ, Kemal Dönmez ile kaynaşmayı sağlamak amacıyla Bodrum TED Koleji öğrencilerinden Atacan Beytorun, Mert Kargın, Özcan Yüksel ve Mustafa Tuna Gümüşel de partner sporcu olarak katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Türkiye Bodrum Gümüş Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title