Haberler

Bandırma'nın Yeni Belediye Başkanı Recep Eraydın…

Balıkesir'in Bandırma Belediye Meclisi'nde Yapılan Seçim Sonucunda Bandırma Belediye Başkanlığı'na Recep Eraydın Seçildi.

Balıkesir’in Bandırma Belediye Meclisi’nde yapılan seçim sonucunda Bandırma Belediye Başkanlığı’na Recep Eraydın seçildi.

Eski Belediye Başkanı Cemal Öztaylan’ın milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan belediye başkanlığı için, Belediye Meclisi’nde seçim yapıldı. Seçimlere, AK Parti’nin aday gösterdiği Belediye Başkan Yardımcısı Recep Eraydın, bağımsız meclis üyesi Ömer Faruk Can ve Belediye Başkan Vekili Nuri Taşçı başkan adayı olarak katıldı. Seçimler öncesinde öğlen saatlerinde diğer aday Recep Eraydın’la birlikte düzenlediği basın toplantısında, adaylıktan çekildiğini açıklayan Nuri Taşçı, başkanlığını yaptığı mecliste oturumu açtıktan sonra söz aldı. Bir poşetin içinden çıkarttığı ses kayıt cihazını meclis üyelerine gösteren Taşçı, “Bugün başkan adaylığından çekildiğimi açıklamıştım. Ancak daha sonra bazı gelişmeler oldu ve tekrar aday oldum. Belediye Başkanlığı makam odasında, masamın çekmesinde ses kayıt cihazı buldum. Ses kayıt cihazının sahibi bunu gelip benden alsın” dedi. Nuri Taşçı, başkanlık için adaylığını açıkladıktan sonra oturum başkanlığını Mehmet Aslaner’e bıraktı.

Mecliste yapılan başkanlık seçimlerinin ilk turunda Recep Eraydın 14, Ömer Faruk Can 10, Nuri Taşçı ise 1 oy aldı. Başkanlık için gerekli olan 17 oya adayların ulaşamaması nedeniyle yapılan ikinci tur seçimlerinde Nuri Taşçı bir oyda kalırken, Recep Eraydın 13, Ömer Faruk Can ise 11 oy aldı. Salt çoğunluğun yeterli olduğu 3.tur oylamasında ise Recep Eraydın aldığı 13 oyla Bandırma’nın yeni Belediye Başkanı seçildi. Diğer adaylar Ömer Faruk Can 12 oyda kalırken, Nuri Taşçı’ya ise oy çıkmadı.

Seçim sonucunun açıklanmasının ardından meclis üyelerinin tebriklerini kabul eden Eraydın, kürsüye çıkarak teşekkürlerini sundu. Seçim sonunda meclis üyeleri bir araya gelerek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

(MEY)

17.05.2007 23:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title