Haberler

Balgaz 122 Bin Konutun 117 Binine Doğalgaz Ulaştırdı

Balıkesir Doğalgaz Dağıtım A.Ş.(BALGAZ) İşletme Müdürü Ferhat Öztürk, Balıkesir'deki 122 bin konutun 117 binine doğalgaz ulaştırdıklarını, ancak 70 bin kullanıcının gazdan faydalandığını söyledi.

Balıkesir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (BALGAZ) İşletme Müdürü Ferhat Öztürk, Balıkesir'deki 122 bin konutun 117 binine doğalgaz ulaştırdıklarını, ancak 70 bin kullanıcının gazdan faydalandığını söyledi.

BALGAZ İşletme Müdürü Ferhat Öztürk, şirketin yatırımlarını değerlendirdi. Müdür Öztürk, "2004 yılında başladığımız doğalgaz yatırımlarına yüzde 90 şebeke yatırımlarını tamamladık. Balıkesir mahallelerinin tamamı gazladık. Gaz olmayan bazı mahallelerin belli kısımları kaldı. Şu an itibariyle Balıkesir'de 117 bin adet konutun önüne gaz arzını sağlamış bulunuyoruz. Balıkesir'de toplam 122 bin konut var, bunun 117 binine ulaşım sağlanmış durumda. Bunlardan henüz 70 bin müşterimiz gaz kullanıyor. 40 bine yakın potansiyelimiz var gaz kullanmayan, biz bu müşterilerimizin bir an önce gaz kullanmasını bekliyoruz. Hem şehrimiz için, hem de havamızın kalitesinin artması için ciddi bir potansiyelimiz var. Biz ciddi bir yatırım yaptık. Müşterilerimizin tamamının gelmesini bekliyoruz" dedi.

Balıkesirlilerden hatlarına sahip çıkmalarını isteyen İşletme Müdürü Ferhat Öztürk, "Balıkesir'de toplam 850 kilometre toplam hattımız bulunmakta, büyük bir şebekemiz var. Bizim sistemimiz uluslararası standartlarda son teknoloji kullanılarak yapılmıştır. Bütün sistemi sayısal verilerle bilgisayar ortamına da aktardık. Bilgisayardan bir sisteme tıkladığımızda o boru hangi tarihte yapılmış, kimin tarafından yapılmış her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Halkımızdan gaz açılışı sırasında verdiğimiz bilgilere harfiyen uymalarını istiyoruz. Doğalgaz kokusu duyduklarında 187 hattını aramalarını ve sokakta bir kazı gördüklerinde bize haber vermelerini istiyoruz. Can ve mal güvenliği açısından hatlarımıza sahip çıkılmış olur" şeklinde konuştu.

Isı kaybının önlenmesi konusunda tavsiyelerde bulunan Öztürk, "Isı kaybını önlemek içinse camların çift cam olmasını, izole yapılmasını, peteklerin üzerlerinin kapatılmamasını istiyoruz. Petekler atmosfere bakıyorsa, arkadan ısı kaybı olabiliyor bunu önlemek için peteğin arkasına yalıtım malzemesi konulabilir. Odayı nemlendirirseniz hissedilir sıcaklık 2 derece arttırabilirsiniz". - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferhat Öztürk Balıkesir Yerel Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title