Haberler

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor, Elbistanspor ile oynadığı hazırlık maçını 5-0 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 44 Malatyaspor, Elbistanspor ile oynadığı hazırlık maçını 5-0 kazandı.

Yeşilyurt Stadı'nda karşı karşıya gelen 2.grup takımları 44 Malatyaspor ile Elbistanspor arasında oynanan müsabakada rakip ağlara gol yağdıran sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesi gövde gösterisi yaptı.

44 Malatyaspor'un gollerini Hamdi (3), Zafer ve Eftal kaydederken, maçın sonlarına doğru Malatya temsilcisi 44 Malatya'nın forvet oyuncusu Mehmet Temiz talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan Mehmet Temiz'in yapılan ilk kontrolün ardından ayağında çatlak oluştuğu belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL TEKİN: "TAM OLARAK HAZIR DEĞİLİZ"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan 44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, yeni sezon öncesi faydalı bir hazırlık maçı oynadıklarını söyledi.

Yeni sezon öncesi henüz tam olarak hazır olmadıklarını belirten Tekin, "Elbistanspor ile oynadığımız maçta hemen hemen bütün oyuncularıma şans verdim. Faydalı bir hazırlık müsabakası oldu bizim açımızdan. Tabi hazırlık maçlarından alınan sonuçlar çokta ölçü olarak görülmez. Ancak rakibimiz Elbistan da bu sezon 2.grupta iddialı bir takım olma gayretinde. Yeni sezon öncesi henüz tam olarak hazır değiliz. Bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Tabi hazırlık maçının önüne geçen talihsiz bir sakatlık yaşandı. Futbolcumuz Mehmet Temiz ayağından sakatlandı ve uzunca bir süre aramızda olamayacak. Umarım Mehmet'in eksikliğini kapatabiliriz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Tekin Mehmet Temiz Malatyaspor Yeşilyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title