Haberler

Aydınlı Atıcılar Türkiye Şampiyonasından 3 Dereceyle Döndü

Aydın’ı Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden sporcular üç dereceyle döndü.

Aydın'ı Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası Türkiye Şampiyonası'nda temsil eden sporcular üç dereceyle döndü.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Havalı ve Ateşli Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası Türkiye Şampiyonası, Mersin'in Erdemli ilçesinde yapıldı. Şampiyonaya Aydın'ı temsilen 15 sporcu katıldı. Aydın'ı en iyi şekilde temsil eden sporcular, takım olarak 2 adet Türkiye 2'nciliği ve 1 adet Türkiye 3'üncülüğü elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Hamitcan Kulak bireysel yıldız erkek tüfek kategorisinde Türkiye 2'ncisi oldu. Göksu Özge Arslan, Gökçe Simge Arslan ve Nurbahar Karabulut'tan oluşan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Genç Bayanlar Tüfek kategorisinde Türkiye 2'nciliğini elde etti. Canay İmrek, Eda Kılınç ve Tuğçe Beşirli'den oluşan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Bayanlar kategorisinde Türkiye 2'ncisi oldu. Hamitcan Kulak, Gökay Güden ve Cenkay Karabulut'tan oluşan Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Erkekler Kategorisinde Türkiye 3'üncülüğünü elde etti. Başarılı sporcular, İl Müdürlüğü Atıcılık Antrenörü Fatma Erdoğan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı makamında ziyaret etti.

Sporcular ve antrenörlerini kutlayan İl Müdürü Zeynel Akın, "Sporcularımla ve antrenörümüzle gurur duyuyorum. Beni yine şaşırtmadınız. Gittiğiniz her şampiyonada eli boş dönmüyorsunuz. Hem başarıdan başarıya koşuyorsunuz hem de İl Müdürlüğü'ne katkıda bulunuyorsunuz. Sporcularımız ve antrenörlerimiz il dışındaki müsabakalara katılacakları zaman İl Müdürlüğü tarafından harcırah verilmektedir. Fakat sporcularımızın almış olduğu derecelerden dolayı harcırahlar Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından karşılanmıştır. İl Müdürlüğünden alınan harcırahlar geri iade edilerek İl Müdürlüğünün hesabına aktarılmıştır. Ben tekrar sporcularımızı, antrenörümüzü, il temsilcimizi ve sporcularımızın ailelerini tebrik ediyorum. Sporcularımızın öncelikle eğitim hayatlarında ve spor hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınlı Türkiye Erdemli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title