Haberler

Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nden Rektör Özer'e Ziyaret

Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak 11 Mart 2016 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret etti.

Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karakulak 11 Mart 2016 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Derneğin Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Harun Sezgün ile Yrd. Doç. Dr. Hasan Özer de hazır bulundular. Dernek Başkanı Mehmet Karakulak üniversitenin akademik çalışmalarının Zonguldak özelinde yoğunlaşmasından duyduğu memnuniyetin altını çizerek, "Bülent Ecevit Üniversitesi isminin yurtiçinde ve yurtdışında son derece saygın bir marka haline geldiğini görmek bize gurur veriyor. Yurtdışında yaşayan Zonguldaklılar olarak şehrimizin böylesine önemli çalışmalarla ismini anılır hale getirdiğiniz için başta şahsınıza ve tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Zonguldak'ın sorunlarını ilmi çalışmalarınızın merkezine yerleştirmiş olmanız bizleri ayrıca memnun etmektedir. Üniversiteniz yayınevinin yayımladığı çalışmaların şehrimizin geleceğine yön vermesini ve Zonguldak için güzel bir geleceğin oluştuğunu görmeyi temenni ediyorum. Son bir teşekkürü de Üniversitenizin desteği ve akademisyenlerinizin çalışmaları ile devam eden Zonguldak'tan Almanya'ya Göç Hikayeleri başlıklı araştırma için etmek isterim. Bizim gibi Avrupa'da yaşayan bölge insanının macerasına ışık tutan bu çalışmayı son derece anlamlı buluyorum." şeklinde konuştu.

Bölge insanının yurtdışında sivil toplum olarak varlığını ortaya koymasından son derece memnuniyet duyduğunu belirten Prof. Dr. Mahmut Özer sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Öncelikle bölgemizi ve bölge insanını yurtdışında temsil ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Üniversitemiz içerisinde bulunduğu topluma karşı büyük bir duyarlılık ve sorumluluk duygusu taşımaktadır. Bu sebeple Zonguldak özelinde tarih, edebiyat, sosyoloji, ekonomi, strateji başlıklarında çalışmalar yürütüyoruz. Şu ana kadar Üniversitemiz destekleri ile akademisyenlerimiz çok kıymetli çalışmalar ortaya koydular. Biz bunlarla yetinmeden yeni projeler geliştirme hususunda büyük bir gayretin içerisindeyiz. Pek çok farklı disiplinden bilim insanının Zonguldak'ın dünü, bugünü ve yarını için projeksiyon niteliğinde çalışmalar yürütmesine ön ayak oluyor, bu çalışmaları en güçlü biçimde destekliyoruz. İlerleyen dönemde bu anlamda yeni projeleri de hayata geçireceğiz. Bu görüşme vesilesi ile sizin şahsınızda Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneğine, çatınız altında faaliyetlerini yürüten diğer sivil toplum kuruluşlarına ve bölgemizle ilgili çalışmalarımıza destek olan diğer paydaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Görüşme, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından konuklara ziyaret anısına verilen hediyelerle sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Karakulak Mahmut Özer Zonguldak Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title