Haberler

Atakum Spor Yapacak

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçe halkının daha rahat spor yapabilmesi için Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri’nin kapılarını açtıklarını belirtti.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçe halkının daha rahat spor yapabilmesi için Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri'nin kapılarını açtıklarını belirtti.

Atakum ilçesinde spor yapılabilir halde bir çok alanın bulunduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri'ni de halka açık hale getirdiklerini söyleyerek, "Vatandaşlarımız sabah sporlarını yapmak için ilçemizde birçok imkana sahip. Bu imkanlara bir yenisini daha eklemek için kulübümüzün Abdullah Gül Bulvarı'nda bulunan tesislerini de halka açık hale getirdik. Sabahları 06.30 ile 09.00 arasında halka açık şekilde spor yapmak imkanı sunulacak olan tesislerimizin kafeterya hizmeti de aynı saatlerde verilecek" dedi.

Spora önem verdiklerini belirten Başkan Taşçı, "Sporun insan sağlığı açısından önemi malum. Bu önemden hareketle ilçemizde spor yapılabilecek alanların arttırılması için çalışma içerisindeyiz. İlk etapta da Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri'ni halkımızın hizmetine açtık. Daha çok alan ile daha çok spor yapma imkanı sunacağız. Tesisimizde her yaştan vatandaşımız aileleriyle birlikte rahatlıkla spor yapabilecek" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Atakum Yerel Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bakmadan Geçme

Ah Leyla Vah Leyla filmi oyuncuları kim? Ah Leyla Vah Leyla filmi konusu, oyuncuları ve Ah Leyla Vah Leyla özeti! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Dünya Hipertansiyon Günü: Hipertansiyon farkındalığı nedir? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 13. bölüm CANLI izleme linki! Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Futbolu bırakacağını duyuran Toni Kroos kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmed: Fetihler Sultanı CANLI izle! Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm TRT1 HD izle! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Geçmeyen öksürük nedenleri nelerdir? Öksürük ne zaman tehlikeli olur? Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz mi? 22 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Mayıs burç yorumları nedir?
İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title