Haberler

Arabanlılar Sabaha Kadar Demokrasi Nöbeti Tuttu

Gaziantep (İHA) 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün yıl dönümü nedeniyle Arabanlı vatandaşlar sabaha kadar Milli Birlik ve Demokrasi Nöbeti tuttu.

Gaziantep (İHA) 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün yıl dönümü nedeniyle Arabanlı vatandaşlar sabaha kadar Milli Birlik ve Demokrasi Nöbeti tuttu.

15 Temmuz 2016 gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün ilk yıl dönümünde Araban ilçesinde bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler çerçevesinde ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden kadın, erkek, yaşlı, genç ve çocuklardan oluşan vatandaşlar ilçe merkezindeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı önündeki meydanda milli birlik ve demokrasi nöbeti tuttu.

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlar ile birlikte Milli Birlik ve Demokrasi nöbeti tutan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, "Unutmadık, unutturmayacağız" sloganıyla Recep Tayyip Erdoğan Parkı önündeki meydandaki program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Araban İlçe Müftülüğünde görevli imam-hatiplerin Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın'ın şehitler için yaptığı duaların ardından nöbete başlandı.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün yıl dönümünde konuşan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, "Biz bu vatanı 3-5 çapulcuya teslim etmek için kazanmadık. 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan haiz darbe girişimi sırasındaki şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

İlçe merkezindeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı önündeki meydanda sabaha kadar süren 'Milli Birlik ve Demokrasi Nöbetinde" 15 Temmuz'u anlatan video gösterileri yer alırken, programa katılan Arabanlı vatandaşlara belediye tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

Programa Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Cumhuriyet Başsavcısı Ali Caner, Araban İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Abdulkadir Özpınar, Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Ataş, Araban Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Ahmet Say, Araban İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Sülü, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, daire amirleri, ilçedeki STK temsilcileri katıldı.

Programa AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Ankara'dan, görev nedeniyle Sırbistan'ın başkenti Belgrat'ta bulunan Araban Kaymakamı Emin Bağlı da canlı telefon bağlantısı ile katıldı.

Akşam saat 22.00 'de başlayan program, Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Caminde Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın'ın kıldırdığı sabah namazından sonra son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Mehmet Erdoğan Gaziantep Araban Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

title