Haberler

Antalya Kaleiçi'nde Muhtarlık Seçimi Sonuçlandı

Güncelleme:

Antalya'nın tarih ve turizm merkezi Kaleiçi'nde yapılan muhtarlık seçiminde, mevcut muhtar Uğur Çetin 43 oy alarak tekrar seçildi. Tuzcular Mahallesi'nde 83 seçmenden 71'i oy kullandı.

Antalya'nın tarih ve turizm merkezi Kaleiçi'nde akşam ve gece saatlerinde nüfusu 10 bine çıkan 96 nüfuslu bir mahalle, 83 seçmeniyle seçime gitti. 3 muhtar adayının yarıştığı mahallede, mevcut mahalle muhtarı seçimi 43 oyla kazandı.

Turizmin ve tarihin merkezi noktasında yer alan 4 mahalleli Kaleiçi'nde, yaz aylarında akşam ve gece nüfusu 10 bine çıkan 96 nüfuslu Tuzcular Mahallesi, 83 seçmenle 31 Mart Yerel Seçimleri'ne girdi. Mahallede, siyasi partilerin yarışının yanı sıra en çok çekişme muhtarlık seçiminde yaşandı. Tuzcular Mahallesi muhtarlığı için mevcut muhtarla birlikte toplam 3 adayın girdiği yarışta, 83 seçmenden 71'i oy kullandı. Mevcut Muhtar Uğur Çetin oyların 43'ünü alarak tekrar muhtar seçilirken, diğer adaylardan Sami Doğan 16 oy, Hasan Kocabay ise 7 oy aldı, 5 oy ise geçersiz sayıldı.

İkinci dönemde de tekrar muhtar olan Uğur Çetin, son derece demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim yarışında kendisini tekrar muhtarlığa seçen mahalle sakinlerine teşekkür ettiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Çetin Antalya Antalya Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title