Haberler

Antalya'da 407 Bin 833 Öğrenci Yarı Yıl Karnesini Aldı

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sona ermesiyle Antalya'da 407 bin 833 öğrenci yarı yıl karnesini aldı.

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sona ermesiyle Antalya'da 407 bin 833 öğrenci yarı yıl karnesini aldı.

Resmi-özel her tür örgün ve yaygın eğitim kurumlarında 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemi bugün sona erdi. Antalya'da ise 407 bin 833 öğrenci bugün karnelerini aldı. 20 Ocak'ta eğitime ara verilirken, 16 gün sürecek yarıyıl tatili 6 Şubat 2012 Pazartesi günü sona erecek. İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından Muratpaşa ilçesine bağlı İnönü ilköğretim okulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Töreni Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Vali Yardımcısı Eren, 15 gün okula ara verecek olan öğrencilere bol bol dinlenmelerini söyledi. Eren krosta Türkiye birincisi olan beşinci sınıf öğrencisi Serdar Kilit'e kitap hediye ederek madalyasını taktı. Tören sonrası Zeytinköy'lü öğrenciler protokol üyelerine mini bir konser verdi.

Eğitimin ülke geleceği açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Eren, Antalya'nın eğitim konusunda Türkiye birincisi olduğunu söyledi. Antalya il genelinde 21 bin 413 öğretmen ve

407 bin 833 öğrencinin eğitim aldığını ifade eden Eren, "Büyük bir eğitim ordusu ile bu işleri başarıyla yürütüyoruz" dedi.

DARBUKALI KLARNETLİ KONSER

Öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra öğretmenler odasına geçen Eren, burada bir sürprizle karşılaştı. Klarnet, keman, darbuka ve gitarlardan oluşan okul orkestrasının şarkılarını dinleyen Eren, başarılı müzisyenlere de kitap hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title