Haberler

Antalya'da 393 Bin Öğrenci Karne Aldı

Antalya'da 843 okulda toplam 393 bin öğrenci karne aldı.

Antalya'da 843 okulda toplam 393 bin öğrenci karne aldı.

Muratpaşa İlçesi Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine Antalya Vali yardımcısı Turan Eren, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya katıldı. Anasınıfı öğrencilerine karne ve hediyelerini veren Vali Yardımcısı Turan Eren ve İl Mili Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay karne dağıtımını okulun diğer sınıflarında da sürdürdü.

393 bin öğrencinin tatil yapacağını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay "843 okulda 7768 öğretmenle yaklaşık 393 bin öğrenci karnesini alacak. Bu yılki eğitimlerini başarılı bir şekilde bitirdiler. Çocuklarımızın bol bol dinlenmeleri gerekiyor" dedi.Gülay, Orman Bölge Müdürlüğü ile güzel bir çalışma yaptıklarını, öğrencilere doğa bilincini aşılamak için bir kitap hazırladıklarını kaydetti. Gülay bu kitapları karnelerinin yanında öğrencilere hediye edeceklerini belirtti.

Öğretmeliğin değerli bir meslek olduğunu söyleyen Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren ise yoğun geçen eğitim öğrenim yılında Antalya'nın ön saflara doğru ilerlediğini kaydetti. Öğretmenlerin çabası ile eğitim öğrenimin en önemli noktaya geleceğini ifade eden Eren, "Antalya bu potansiyele sahiptir. Çabalarınız için teşekkür ederim. Hayat sadece çalışmak değildir. Dinlenmek de lazım. İnsan hayatına mutluluk katan her şeyi yapmak lazım. Bunu fazlasıyla hak ettiniz. İyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Nuri Gülay Turan Eren Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title