Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkbeleni Mesire Alanı'nda Merdiven Yapımını Tamamladı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesindeki Türkbeleni mesire alanına vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla başlanan merdivenin yapımında sona gelindiğini bildirdi. Merdivenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar Türkbeleni mesire alanına daha kısa bir yoldan ulaşabilecekler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesindeki, Türkbeleni mesire alanına vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla başlanan merdivenin yapımında sona gelindiğini bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın kontrolünde gerçekleşen ve çalışmalarına 30 Kasım'da başlanan Türkbeleni Mesire Alanı'ndaki merdiven inşası hızla devam ediyor. Metal bölümleri tamamlanan merdivende son rötuşlar kaldı. Ahşap kaplama, boya ve aydınlatma işlemleri sonunda merdiven vatandaşların hizmetine sunulacak. Yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak projeyle vatandaşların Türkbeleni mesire alanına daha kısa bir yoldan ulaşabilmeleri sağlanacak. Ayrıca merdivenin yanında bulunan yatay asansörün de tamir ve bakım işlemlerinin yurtdışından malzemelerin gelmesiyle şubat ayında tamamlanması hedefleniyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Yerel Haberler Belediye Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Necmi GÖNÜLTAŞ:

Bugüne kadar yaya yüzlerce binlerce insan mesire alanından yararlanamadı. Var olan asansörler bile yıllarca çalıştırılmadı. Seçime bir kaç ay kala merdiven yapmak mı aklınıza geldi. Ne büyük başarı. Madalya sipariş edeceğim, sizlere hatıra kalır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title