Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYA'nın Kepez ilçesinde geçen aylarda hizmete giren Özmek Asil Dövüşçü Spor Kulübü, Mersin ve Manisa'da yapılacak muay thai ve boks şampiyonalarına 9 sporcu gönderiyor.1-3 Şubat tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek Muay Thai Akdeniz...

Foto: Maç fotoları, hoca fotosu

===

Asil Dövüşçü altın avında

ANTALYA'nın Kepez ilçesinde geçen aylarda hizmete giren Özmek Asil Dövüşçü Spor Kulübü, Mersin ve Manisa'da yapılacak muay thai ve boks şampiyonalarına 9 sporcu gönderiyor. 1-3 Şubat tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası'nda Özmek Asil Dövüşçü Kulübü'nden, minikler 33 kiloda Eşref Kövsü, yıldızlar 39 kiloda Tunahan Özdemir ve Oğuzhan Can, 42 kiloda Furkan Çakar, 51 kiloda Bilal Uçar ve Doğan Gençyiğit, 67 kiloda Mecnun Ceyhan, gençler 45 kiloda Fırat Çetiner ve büyükler kategorisinde 91 kiloda Sait Korkmaz mücadele edecek.

İŞADAMLARINDAN DESTEK

4-9 Şubat tarihleri arasında yapılacak Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'na ise artı 91 kiloda Hasan Berk Doğrul katılacak. Antrenör Mehmet Köktaş, muay thai şampiyonasında en az 5 sporcusundan derece beklediğini söyledi. Her iki organizasyona da Antalyalı işadamlarından destek geldi. Safa İnşaat'ın sahibi İsa Safa ile Karadeniz Taşımacılık sahibi Mustafa Ergün, başta ulaşım olmak üzere sporcuların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Antrenör Köktaş, desteklerinden dolayı yardımsever işadamlarına teşekkür etti.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplu foto ve işadamlarına sertifika verilirken foto

===

Alanya'da moraller yerinde

Turuncu yeşilli takım, yarın Trabzon'a gidiyor. Basın sözcüsü Paşaoğlu, "Sezon sonu birçok rekor kırmak istiyoruz" dedi.

ALANYASPOR ligin 19'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Ofspor maçı için yarın havayoluyla Trabzon'a gidecek. Turuncu yeşilli takımda kart cezalısı kaptan Tanju Yavuz dışında eksik bulunmuyor. Son taktik çalışmasını Milli Egemenlik Stadı'nda yapan Alanyasporlu futbolcuların moral ve motivasyonunun üst seviye olduğu gözlendi.

Alanyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu, bu sezon ligde bazı rekorları kırmak istediklerini söyledi. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy'un göreve geldiği ligin 9'uncu haftasından bu yana takımın kalesinde sadece 1 gol gördüğünü belirten Paşaoğlu, "Sahasında yenilmeden sezonu kapatan ve kalesinde en az gören takım olmak itiyoruz" dedi.

Kendisinin Trabzon'un Of İlçesi'nden olduğunu dile getiren Paşaoğlu, şöyle dedi: "Ofspor maçında takımımızın başında sahaya çıkacağım. Oyuncularımıza yine, 'Bu maçı kendiniz için olduğu kadar benim için de kazanın' diyeceğim. Hırslı bir kişiliğe sahip olduğum için her işi layıkıyla yapmak isterim. Alanyaspor'da da görev aldıysam bunu en iyi şekilde yerine getireceğiz."

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Ahmet Paşaoğlu

===

Seçim'in hedefi altın

İşitme engelli güreşçi Bekir Seçim, Bulgaristan'da yapılacak şampiyonada büyük hedef için mindere çıkacak

SERİKLİ işitme engelli güreşçi Bekir Seçim, Kahramanmaraş'ta yapılan Türkiye Şampiyonası Serbest Güreş Turnuvası'nda 120 kiloda birinci oldu. Bu başarısından dolayı milli takım kampına davet edilen Seçim'in yeni hedefi, Temmuz ayında Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalya için mindere çıkmak.

Türkiye İşitme Engelliler Güreş Federasyonu tarafından şubat ayında Ankara Elmadağ'da yapılacak milli takım kampına çağrılan Bekir Seçim, "Yıllardır Antalya'yı hem yağlı güreşte, hem minderde en iyi şekilde temsil ediyorum. Şimdiki hedefim milli takımda aynı performansı sergilemek" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Bekir Seçim'in fotosu.

===

Kadın hakem sahada

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde pazar günü oynanan Sandıklıspor Orhangazispor 3'ncü Lig 1'nci Grup maçında iki kadın hakem görev yaptı. Sahada kadın hakemleri gören seyircilerden küfürlü hiçbir tezahürat çıkmadı. Müsabakanın orta hakemi FIFA kokartlı Hilal Tuba Tosun Ayer ile yardımcısı dördüncü hakem Betül Baykan'ın yönettiği maçı Sandıklıspor 1-0 kaybetti. Kadın hakemlere hiçbir olumsuz tezahüratta bulunmayan taraftar, hakemlerin sonucu etkileyecek bir hata yapmadığını kaydetti.

İsmail AKAR/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Hakemlerin fotoları

===

Paşa'nın Melekleri yarı finalde

BAYANLAR Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Muratpaşa Belediyespor, Ankara Yeni Mahalle Belediyesi'ni 44-37 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı'da 20-17 Muratpaşa Belediyespor'un üstünlüğüyle geçildi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan Muratpaşa'nın Melekleri, maçı da 44-37 kazandı.

Yarı finale yükseldikleri için mutlu olduğunu belirten antrenör Birol Ünsal, "Karşılaşmaya iyi başladık ve maçın kontrolünü hep elimize tuttuk. Bu karşılaşmada genç oyunculara da şans tanıdım ve genç oyuncular bu şansı iyi değerlendirdi. Artık bu maçı unutarak hafta sonu oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyesi maçına konsantre olacağız" dedi.

Foto: Maçtan foto - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Antalya Mersin Kepez Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title