Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.BÖLGESEL Amatör Lig'in (BAL) 23'üncü haftasında bugün Muratpaşa Belediyespor ile Kepez Belediyesi karşı karşıya geliyor.

Foto: Karabük maç enstantenesi, takım fotosu veya hoca fotoları

===

BAL'da müthiş derbi

BÖLGESEL Amatör Lig'in (BAL) 23'üncü haftasında bugün Muratpaşa Belediyespor ile Kepez Belediyesi karşı karşıya geliyor. Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. 7'nci Grup'ta mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, bu maçla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Bu karşılaşmanın iki takım için de BAL'da kalma adına büyük önem taşıdığına dikkat çeken Muratpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Tilki, "Ligde iki takımın da puanları eşit. Kepez Belediyespor'u sahamızda mağlup ederek, avantajlı konuma gelmek istiyoruz" dedi.

Foto: Takım fotosu

===

Alanya'da büyük düşüş

Turuncu yeşilliler, son yılların en kötü dönemini yaşıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 6 haftada sadece 1 puan toplayabilen Alanyaspor, son yılların en kötü dönemini yaşıyor. 17 Şubat'ta deplasmanda oynanan Çamlıdere Şekerspor beraberliğiyle başlayan düşüş, sırasıyla Kırklarelispor, Bayrampaşa, Anadolu Selçukluspor, Eyüpspor ve Yeni Malatyaspor yenilgileriyle sürdü. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy'un göreve geldiği 9'uncu haftada deplasmanda alınan Yeni Malatyaspor beraberliği ile çıkışa geçen turuncu yeşilli takım, 11 maçta 24 puan toplayarak zirve yarışına ortak olmuştu.

Son 6 haftada alınan 5 yenilgi, 1 beraberlik sonrası Alanyaspor'un liderle puan farkı 17'ye çıkarken, ktakım play-off sınırı olan 5'inci sıradaki Kırklarelispor'un da 4 puan gerisine düştü. Hedefinden uzaklaşan Alanyaspor, bu sezon kalan 7 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacak. Turuncu yeşilli takım, geçen sezonki en kötü dönemi, son 6 haftada 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak yaşamıştı. Alanyaspor bugünden itibaren pazar günü deplasmanda oynanacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Durusoy, "Deplasmandan en iyi sonuçla döneceğiz" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular

===

Burdur'da Şimşek çaktı

BURDUR'da 4 gündür devam eden U15 Türkiye Şampiyonası 1'nci Kademe Grup Müsabakaları'nı, Antalya Şimşekspor şampiyon tamamladı. 6 takımın katıldığı turnuvada Isparta Emrespor ve Afyon Belediyespor'u yenerek grup birincisi olan Antalya Şimşekspor, ardından Denizli Kızılcabölükspor ve Selçuklu Belediyespor'u mağlup etti. Final maçında A Grubu birincisi Antalya DSİ Spor ile karşılaşan Şimşekspor, karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak Burdur Grubu'nun şampiyonu oldu. Antalya Şimşekspor'a birincilik plaketini Vali Yardımcısı Bülent Uygur, ikinci DSİ Spor'a ise İl Genel Sekreteri İbrahim Şimşek verdi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Plaket töreni ve toplu fotolar

===

Kortlarda 3 melek

YAREN Kesgi, Alara Güneş Şahin ve Ecem Zeynep Usta'dan oluşan Yeditepe Koleji Yıldız Kızlar Tenis Takımı, 18-22 Mart tarihlerinde Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası yıldızlar il birinciliği tenis turnuvasında Antalya 3'üncüsü oldu. Okul yönetimi, müsabakalarda gösterdikleri üstün performansların yanı sıra, disiplinli çalışmaları ve mücadelelerinden dolayı sporcuları ve emeği geçen antrenörleri tebrik etti.

Foto: Toplu foto

===

Seniors'da Avrupa zaferi

ULUSLARARASI Tenis Federasyonu (ITF) takviminde yer alan 31 ülkeden 190 takım ve yaklaşık 700 sporcunun katıldığı Seniors Dünya Takım Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada Avrupa ülkeleri Büyük Britanya ve İspanya ikişer olmak üzere Belçika, Hollanda, Fransa ve İtalya 10 kupadan 8'ine uzanırken, ABD sadece 2 kupayla yetindi. Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde Ali Bey Club Manavgat Tesisleri'nde oynanan şampiyona, ödül töreniyle sona erdi.

ITF Seniors Komite Oyuncu Temsilcisi David Stobart, ITF adına Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay'a şampiyonaya ve dünya tenisine verdikleri katkılardan dolayı plaketle teşekkür etti. Şampiyonada ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları ITF Seniors Komite Oyuncu temsilcileri Elsie Veentjer-Spuyt, Peter Nader ve David Stobart tarafından verildi. Turnuva direktörü Vedat Görgan, Alibey Club Manavgat tesislerinde çok güzel ve özel bir hafta geçirdiklerini, ülkeler ve oyuncular arasında yeni dostluklar kurulurken, eski dostlukların pekiştirildiğini söyledi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Turnuva fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title