Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Akıncıoğlu, kupada Beşiktaş'la eşleşmeyi yorumladı.

Foto: İdman, Uğur İnceman, Özdilek fotosu

===

Akıncıoğlu, kupada Beşiktaş'la eşleşmeyi yorumladı:

Avantajlıyız

ANTALYASPOR Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci turunda Beşiktaş'la eşleştikleri kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada, kupa maçını Antalya'da oynayacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Çok kısa süre önce Beşiktaş'la zorlu bir lig mücadelesi oynadıklarını ve şanssız şekilde kaybettiklerini aktaran Akıncıoğlu, "İnşallah bu maçta şanssızlık yaşamayız. Bu önemli turun ardından gruplar geliyor. Ligdeki başarılı gidişatımızı kupada da sürdürmeyi arzu ediyoruz. Sahamızda oynamak bizim için avantaj. Taraftarımızın desteğiyle turu geçen taraf olacağımıza düşünüyorum" dedi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Başkan fotosu

===

Nijeryalı futbolcu, sessizliğini bozdu: Çok transfer teklifi aldım ama ailemle birlikte Antalyaspor'u tercih ettik

Isaac'ın Antalya hayranlığı

ANTALYASPOR'un tecrübeli ve yetenekli futbolcusu Promise Isaac, Antalya ve Antalyaspor sevgisini dile getirdi. Sezon öncesi çok yerden transfer teklifi aldığını, bunu ailesiyle de paylaştığını aktaran Isaac, "Ancak ben ve ailem Antalya'nın sıcak ve samimi havası nedeniyle Antalyaspor'u tercim ettim" dedi.

Nijeryalı futbolcu, böyle samimi arkadaşlık ortamıyla ilk kez karşılaştığını belirterek şöyle dedi: "Burada arkadaşlık mükemmel. Paylaşım ve yardımlaşma çok güzel. Zaten bu özellikler bizi bugünkü başarıya taşıyor. Bugünkü konumda devam etmekte kararlıyız. İnanıyorum ki Antalyaspor çok daha iyi yerlere gelecek. Sezonu ilk 4 takım arasına bitireceğimizi düşünüyorum."

Foto: Promise Isaac fotosu

===

2'nci ceza 30 bin TL

ANTALYASPOR, Bursaspor maçından sonra Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında da cezalandırıldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Antalyaspor'un sahasında oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında taraftarların neden olduğu 'Çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle kırmızı beyazlı kulübe 30 bin TL para cezası verdi. Aynı kurul, 2 hafta önce Bursa'da oynanan maçta da Antalyaspor'a saha olayları nedeniyle 5 bin TL para cezası vermişti.

Kulübün ekonomik yapısını düzlüğe çıkarmak için çaba harcayan yönetim kurulunun konuyla ilgili açıklaması ise şöyle: "Uzun süredir takımlarını güzel sözlerle destekleyen taraftarımıza her fırsatta teşekkür ettik ve aynı centilmenliğe devam etmesini istedik. Ne varki Bursa ve Mersin maçlarında yapılan davranışlar bu aşamada kulübümüzü zarara uğratmıştır. Bunun tekrarlamamasını tüm taraftarlarımızdan rica ediyoruz."

Foto: Tribün fotoları

===

Teşekkürler Minev

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu, önceki gün takımdan ayrılan ve ülkesine dönen Veselin Minev'e, verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan mesajda şöyle denildi: "2011-2012 sezonundan itibaren kulübümüz kadrosunda yer alan profesyonel futbolcumuz ve aynı zamanda Bulgaristan Milli Takım oyuncusu Veselin Minev, ailevi sorunları nedeniyle takımımızdan ayrılmak istemiş, bunun neticesinde kulübümüzle yapılan görüşme sonucunda Minev'in sözleşmesine karşılıklı olarak fesh verilmiştir. Minev'e geçen 1.5 yılda kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz."

Foto: Minev fotosu

===

Burak Yılmaz'ın amcasına TFF'den görev

MİLLİ takım ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın amcası teknik direktör Mustafa Yılmaz'a, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Elit Akademi Ligleri'nde futbolcu izleme görevi verildi. Mustafa Yılmaz, başta Süper Lig olmak üzere PTT 1. Lig ve 2'nci Lig kulüplerinin U15, U16, U17 ve U18 takımlarının Antalya'da yapacakları müsabakaları izleyecek ve federasyona yetenekli isimleri bildirecek.

Böylece yetenekli futbolcuların milli takıma kazandırılacağını belirten Mustafa Yılmaz, "Buradan beğenilecek futbolcular milli takımın teknik kurmayları tarafından da izlenecek ve oyuncunun milli takım serüveni başlayacak. Amacımız tamamen Türk futboluna elit anlamda hizmet verecek yetenekler kazandırmak" dedi. Antalyaspor'da da 11 yıl teknik adamlık yapan Mustafa Yılmaz, son olarak Türkiye Üçüncü Ligi takımlarından Sivas Demirçelik Spor Kulübü'nü çalıştırmıştı.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Fotosuz

===

Alanya'da 'tatlı' mesai

Turuncu yeşilli takımın idmanında kestane şekeri ve baklava servisi yapıldı. Alanya bugün San Pedro ile hazırlık maçı oynuyor

HAFTAYI 'bay' geçirecek olan Alanyaspor, 16 Aralık'ta deplasmanda oynanacağı Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına Zimbitlik Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy gözetiminde aerobik içerikli çalışma yapan turuncu yeşilliler, daha sonra normal idman programını uyguladı. Antrenmanın ardından orta saha oyuncusu Cihan Özkaymak, takım arkadaşlarına kestane şekeri ikram etti. Kulüp Başkanı Çavuşoğlu ise futbolculara baklava ikramında bulundu. Turuncu yeşilli takım bugün ise Fildişi Sahili 1'inci Lig takımlarından San Pedro ile Oba Stadı'nda 13.30'da hazırlık maçı yapacak.

REHAVETE KAPILMAK YOK

Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, ligde güzel bir çıkış yakaladıklarını belirterek, takım düzeninin oturduğunu, disiplinli bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Takımın son haftalardaki iyi futboldan dolayı rehavete kapılma riski taşıdığını dile getiren Durusoy, "Yönetim ve teknik heyet gerekli uygulamaları yapıyoruz. Zaten futbolcularımız da rehavetin getireceği zararı biliyor. Böyle bir durumun olmamasını umut ediyoruz. Çünkü rotası olmayan gemiye rüzgar yardım etmez" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenman fotoları

===

Ticaret şampiyon

SERİK'te Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Futbol Turnuvası sona erdi. Final maçında Anadolu Lisesi'ni 3-0 mağlup eden Hasan Güçlü Ticaret Lisesi şampiyon oldu. Turnuvada Anadolu Lisesi 2'nci olurken, Kız Teknik Anadolu Meslek Lisesi'ni 2-0 yenen Serik Lisesi üçüncülüğü elde etti. Serik Hasan Güçlü Ticaret Lisesi ile Anadolu Lisesi, Antalya'da yapılacak liseler arası futbol il birinciliğinde ilçeyi temsil etmeye hak kazandı. Maçtan sonra dereceye giren takımların kupalarını, İlçe Spor Müdürü Kemal Yıldırım, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Özen birlikte verdi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Turnuvadan fotolar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Burak Yılmaz Antalyaspor Beşiktaş Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

Bakmadan Geçme

Manisa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Malatya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Konya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kütahya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kilis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kilis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırıkkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırıkkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırklareli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırklareli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Isparta Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Isparta Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Iğdır Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Iğdır Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hakkâri Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hakkâri Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Hatay Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title