Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Teknik Direktör Özdilek, "Ne yalan söyleyeyim, geride kalan 11 haftada ben bile bu denli başarıyı beklemiyordum" dedi.

Foto: Tribün fotoları, Başkan fotosu

===

Antalyaspor'da Beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor

Şimşek tam kadro

Teknik Direktör Özdilek, "Ne yalan söyleyeyim, geride kalan 11 haftada ben bile bu denli başarıyı beklemiyordum" dedi.

ANTALYASPOR'da Beşiktaş maçı hazırlıkları ağır idmanlarla sürüyor. Kırmızı beyazlı takım dün sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki kez sahaya indi. Beşiktaş maçı öncesi takımda sakat ve cezalı oyuncu olmaması en çok teknik direktör Mehmet Özdilek'i mutlu ediyor. Teknik patron, bu havayı, bu avantajı en iyi şekilde kullanacaklarını bir kez daha vurgularken, samimi bir açıklamada bulundu.

Özdilek, "Ne yalan söyleyeyim geride kalan 11 hafta sonunda böyle bir başarıyı yakalayacağımız aklımın ucuna dahi gelmezdi. Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmış olsaydık, bugün çok daha farklı bir konumda olacaktık. Ama geride kalan maçları konuşmak yerine, bu hafta oynayacağımız Beşiktaş karşısında neler yapabileceğimizi masaya yatırmalıyız. Tüm oyuncularıma bu maçın bugün gelinen noktada ne kadar önemli olduğunu anlatıyorum" diye konuştu.

Foto: Antrenmandan, Özdilek fotosu

===

Uğur'dan 'İnce' yorum

ANTALYASPOR'un orta alanda görev yapan istikrarlı futbolcularından Uğur İnceman, Antalya'da olmaktan ve kırmızı beyazlı formayı giymekten gurur duyduğunu söyledi, "İyi ki Antalya'ya gelmişim, iyi ki seçimimi bu yönde kullanmışım" dedi. Doğa Koleji'ndeki söyleşiye katılan futbolcu, geçen sezon zorlu bir süreç yaşadıklarını, ancak bu sezona yepyeni bir kimlikle, çok farklı bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Uğur İnceman, "İlk hedefimiz yeterli puanı yakalayıp ligde kalmayı garantilemek. Bunu yaptıktan sonra yeni hedefler koyabiliriz. Umarım galibiyet serimizi devam ettiririz" dedi.

Foto: Uğur İnceman fotosu

===

Minev Bulgaristan Milli Takımı'na, Emrah da Ümit Milli Takım'a davet edildi

Şimşek'te milli gurur

ANTALYASPOR'un başarılı savunma oyuncularından Veselin Minev Bulgaristan Milli Takımı'na davet edildi. Tecrübeli futbolcunun, Bulgaristan Milli Takımı'nın bugün Ukrayna ile oynayacağı hazırlık maçında görev yapması bekleniyor. Antalyaspor kadrosunda bulunan Emrah Başsan da Türkiye Ümit Milli Takımı'nın Almanya ile oynayacağı maç kadrosuna davet edilmişti. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Sıra A Milli Takım'a oyuncu vermeye geldi" dedi.

Foto: Minev ve Emrah fotoları

===

2 erken mesai

SPOR Toto 2'nci Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz Alanyaspor ile Fethiyespor, sezonun 11'inci hafta maçlarını bugün oynuyor. Alanyaspor deplasmanda Denizli Belediyespor'a konuk olacak. Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Emre Malok yönetecek. Fethiyespor ise Ünye ile dışarıda oynayacak. Ünye İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Burak Cem Tahiroğlu yönerecek.

Fotosuz

===

Fen İşleri şampiyon

MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Birimler Arası Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası'na katılan ve dereceye giren takımlara sertifika ile kupalarını verdi. Turnuvaya, Zabıta, Park Bahçeler, Kütüphane, Destek Hizmetleri, Çevre Koruma, İmar ve Şehirclik, Fen İşleri, Emlak, Mali Hizmetler, Temizlik, İnsan Kaynakları ve Özel Kalem Müdürlüğü takımları katıldı. Büyük çekişme içinde geçen turnuvanın finalinde Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi.

Final maçında rakibini 6-3 yenen Fen İşleri Müdürlüğü, turnuvanın şampiyonu oldu. Fen İşleri Müdürlüğü oyuncuları, kupayı Başkan Evcilmen'nin elinden aldı. Zabıta Müdürlüğü turnuvayı ikinci tamamlarken, Destek Hizmetleri üçüncü, Kütüphane Müdürlüğü dördüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü seçildi. Muratpaşa Belediyesi Fuaye Alanı'nda düzenlenen törende Başkan Evcilmen, turnuvaya katılan takımları kutlayarak dereceye girenlere sertifikalarını ve kupalarını verdi.

Foto: Tören fotoları

===

Muay Thai'de zorlu mücadele

MURATPAŞA Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası Süper Lig 9'uncu Ayak karşılaşmaları, Kent Meydanı'nda yapıldı. Hazırlanan ringe görsel şov ve ışık gösterileriyle çıkan erkek ve kadın sporcuların müsabakalarını, Muratpaşa Kaymakamı ve Federasyon İdare Başkan Vekili Fatih Kocabaş, Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Türkiye Muay Thai Federasyonu Asbaşkanı Okşar Taştan, İcra Kurulu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Muay Thai eski Dünya Şampiyonu Ali Pehlivan, Almanya'dan gelen Muay Thai hocası Harabi Derin ile binlerce sporsever izledi.

Turnuvada, finale çıkan isimlerin milli takıma seçilerek Dünya Muay Thai (Thai boks) Kupası'nda ülkemizi temsil edeceğini belirten Türkiye Muay Thai Federasyonu Milli Takım Baş Antrenörü Yasin Urlu, organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi sundu. Karşılaşmalar sonunda Hüsnü Sarı, Ali Dursun, Hatice Erdoğan, Metehan Karaca, Eren Uçar, Yusuf Kırkıncı, İbrahim Yüksel, Ayşe Uçar ve Şenol Türk rakiplerini yenerek madalya ve kupa almaya hak kazandı. Sporcuların kupa ve madalyaları, Kaymakam Kocabaş, Başkan Evcilmen ve federasyon yetkilileri tarafından verildi.

Foto: Müsabaka fotoları

===

Dev adamlar öğrencilerle buluştu

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı, İstek Antalya Yeditepe Koleji öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin spora ve özellikle basketbola ilgilerini artırmayı amaçlayan buluşmaya, menajer Serhat Özbek, yardımcı antrenör Can Sevim, oyunculardan takım kaptanı Reha Öz, Warren Carter, Xavier Gibson ve Eren Beyaz katıldı. Ortaokul 7 ve 8'inci sınıf ile Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencileriyle bir araya gelen sporcular, önce kendilerini kısaca tanıttı, ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşide seyirci desteğinin sporcuların performansını artırdığını belirten sporcular, tüm öğrencileri maçlarına beklediklerini belirtti. Söyleşinin son bölümünde yardımcı antrenör Can Sevim'e, okul yönetimi adına İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Kınık tarafından plaket verildi.

Foto: Buluşma fotoları

===

70'lik yüzücüden müthiş rekor

ANTALYA Güneyspor'un milli yüzücüsü 70 yaşındaki Behçet Kurtiç, katıldığı her yarışta yeni bir derece elde ediyor. Milli yüzücü, Ankara'da 10-11 Kasım tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenlenen 6'ncı Master Yüzme Cumhuriyet Şampiyonası'nda 70-74 yaş kategorisinde 50 metre sırtüstü yarışını 41.11 saniyede tamamlayarak yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Bursa'da 16-17 Şubat 2013 tarihlerinde yapılacak Masterlar Türkiye Kış Yüzme Şampiyonası'nda da sırtüstü 50, 100 ve 200 metre yarışlarında rekor kırarak yoluna devam etmeyi hedeflediğini belirten Kurtiç, "Hedefim gelecek yıl Eylül ayı başında Eindhoven'da yapılacak 14'üncü Avrupa Masterlar Yüzme Şampiyonası'nda, 100 ve 200 metre sırtüstü kategoride Türkiye rekorları kırmak" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA (DHA)

Foto: Behçet Kurt

===

Liselerde basketbol heyecanı

ALANYA'da 2012-2013 sezonu okul sporları faaliyetleri Genç Erkek Basketbol müsabakalarıyla başladı. Alanya Belediyesi 75'inci Yıl Spor Salonu'nda oynanan basketbol maçlarına A Grubu'nda Hasan Çolak Anadolu Lisesi, Nimet Alaettinoğlu Lisesi, Okurcalar Berat- Hayriye Cömertoğlu Ç.P.L. ve Alanya Lisesi, B Grubu'nda ise Alanya Anadolu Lisesi, A. Feyzi Alaettinoğlu Lisesi, Özel Bahçeşehir Koleji Fen ve Anadolu Lisesi ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Lisesi katılıyor. Genç Erkek Basketbol kategorisinde oynanan ilk maçta Hasan Çolak Anadolu Lisesi, Nimet Alaettinoğlu Lisesi'ni 58-24 mağlup etti.Bu kategoride maçlar, 21 Kasım Çarşamba günü Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Hasan Çolak Anadolu Lisesi - Nimet Alaettinoğlu Lisesi maçından enstantaneler, A. Feyzi Alaettinoğlu Lisesi ve Alanya Anadolu Lisesi takım fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Mehmet Özdilek Muratpaşa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title