Haberler

Akşehir'de "Bin Parçayla Bin Mutluluk" Programı

AK Parti Akşehir Kadın Kolları, Engelliler Haftası münasebetiyle “Bin Parçayla Bin Mutluluk” isimli bir program düzenledi.

AK Parti Akşehir Kadın Kolları, Engelliler Haftası münasebetiyle "Bin Parçayla Bin Mutluluk" isimli bir program düzenledi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde yapılan programa AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Pınar Çiğdem, Mevlüt Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Belediye Meclis Üyeleri, Bazı kamu kurum müdür ve amirleri, STK Temsilcileri, AK Parti Akşehir Kadın Kolları üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Program öncesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda engelli Ayşenur Uyar tarafından yapılan puzzle tablolar sergisi AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve katılan protokol tarafından açıldı.

Kültür Merkezindeki program görme engelli Ali Özkul'un Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda kısa bir konuşma yapan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, açılışını yaptıkları puzzle tablo sergisi için bunları yapan Ayşenur Uyar'ı tebrik ederek, "Öncelikle Ayşenur kardeşimizi bu sergisi için tebrik ediyorum. 17 tane puzzle yapmış tek başına. Ben itiraf edeyim onun bir tanesini yapamamıştım. Bayağı uğraşmıştım birkaç gün bir tanesini yapamamıştım. Ayşenur ise 17 tane yapmış, inşallah bize de öğretir bir gün bunları yapmayı. Engelliler Haftası sebebiyle Yüksel Hanımın Başkanlığındaki Kadın Kollarımız böyle güzel bir program tertip etmiş, bizleri de davet ettiler, gerçekten burada olmaktan çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kardeşlerimiz çok güzel programlar hazırlamışlar eminim ki hepimizde bu programları beğenerek keyifle izleyeceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Baloğlu konuşmasının ardından puzzle tablo sergisini yapan Ayşenur Uyar'a bir plaket verdi. Baloğlu'nun ardından bedensel engelli Samet Kapçı tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Veysel Uyar tarafından okunan şiirin ardından duygularını anlatmak üzere işitme ve konuşma engelli Muhammed Selçuk Kılıç kürsüye gelerek işaret diliyle bir konuşma yaptı. Kılıç'ın konuşması Hayri Üzüm tarafından katılımcılara aktarıldı. Nasreddin Hoca Özel Eğitim ve Uygulama Öğrencisi Murat Bilgin tarafından yapılan "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" playback gösterisinin ardından AK Parti Akşehir Kadın Kolları'nın hazırladığı slayt gösterisi katılımcılara sunuldu. Özel Umut Bakım ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin hazırladığı Akşehir Yöresel Kıyafetler defilesi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Sosyal Hizmet Uzmanı Serkan Ülkü tarafından yapılan "Türkiye'de Engelli Olmak" sunumunun ardından program Keyfi Bahane isimli grubun müzik dinletisi ile devam etti. Program sonunda programda görev alan engelli öğrenciler ile programa katılan protokol üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Mustafa Baloğlu Ak Parti Akşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title