Haberler

Aksaray Pmyo'da Yeni Eğitim ve Öğretim Dönemi Başladı

Güncelleme:

Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu'nda (PMYO) 2014 2015 eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı açılış törenine Vali Şeref Ataklı, Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Gürhan Aktaş, İdare Mahkemesi Başkanı Dinçer Yılmaz, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Acar, Baro Başkanı Levent Bozkurt, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Aksaray Vali Şeref Ataklı, törende yaptığı konuşmasında polisliğin insan odaklı bir hizmet ve meslek olduğunu söyledi.

Eğitime yeterince önem vermeyen toplumların modernleşme yolunda beklenilen adımları atamayacaklarını, gelişemeyip bilgi toplumu haline gelemeyeceklerini ifade eden Vali Ataklı, "Hizmetlerin en iyisine layık olan halkımız, güler yüzlü, içten, vatandaşını anlayabilen, yardımcı olan, silahından çok kişiliğini öp plana çıkarabilen, kendisine soru sorulabilen, insancıl, kibar ve güvenilen iyi eğitimli polis teşkilatı mensupları arzulamaktadır" dedi.

Vali Ataklı, Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine polislik mesleğinin özünü teşkil eden disiplini sadece şekil olarak değil, tüm hayatları boyunca yaşam tarzı olarak algılamaları ve benimselerini söyleyerek, "İnsan haklarına saygılı, sosyal, demokratik Cumhuriyetine bağlı, milli, manevi ve kültürel değerlerimizin tesisi ve muhafazası hususunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağınıza ve halkımıza beklenilenin üzerinde bir hizmet vermek için birbirinizle yarış halinde olacağınıza inancım tamdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yusuf Şahin tarafından 'Devlet Nedir' konulu ilk ders verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Aksaray Üniversitesi Mustafa Acar Şeref Ataklı Yusuf Şahin Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title