Haberler

Akdeniz Hazır Giyim İhracatçıları, Fransa Fırsatlarını Araştırdı

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği yönetimi, 2014 yılında 18,6 milyon dolarlık konfeksiyon ihracatı gerçekleştirdikleri Fransa’ya, Pazar fırsatlarını değerlendirmek amacıyla inceleme gezisi düzenledi.

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği yönetimi, 2014 yılında 18,6 milyon dolarlık konfeksiyon ihracatı gerçekleştirdikleri Fransa'ya, Pazar fırsatlarını değerlendirmek amacıyla inceleme gezisi düzenledi.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nden (AKİB) yapılan yazılı açıklamada, Fransa pazarını yerinde incelemek, olası pazar fırsatlarını değerlendirebilmek ve önümüzdeki sezonun trendleri ile ilgili bilgi almak amacıyla Fransa'nın başkenti Paris'e inceleme gezisi düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, geziye Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Çiçektakan, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yıldırım ve Denetim Kurulu Üyesi İsmail Ragıp Yılmaz katıldığı kaydedildi.

Fransa'nın, dünya modasının oluşturulduğu en önemli merkezlerden biri ve Türk moda dünyasının da sürekli bağlantı içinde olduğu bir pazar konumunda bulunduğu vurgulanan açıklamada, "Bu noktada ülkemiz için yeni fırsatların yakalanması söz konusu olduğu gibi, pazar payımızın korunup artırılması önem taşımaktadır. Ayrıca pazardaki rakip ülkelere karşı ürünlerimizin doğru konumlandırılabilmesi ve ülkemizin sektördeki imajının güçlendirilip pekiştirilmesi gerekmektedir" denildi.

Türkiye'den Fransa'ya 2014 yılında toplam 1,12 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildiği bilgisi verilen açıklamada, "Bu rakamla Fransa en çok konfeksiyon ihracatı yaptığımız ülkeler arasında 4. sırada yer almaktadır. Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından ise 2014 yılında Fransa'ya 18,6 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirilmiş ve ülke yüzde 4'lük pay ile Birliğimizin en çok ihracat gerçekleştirdiği 7. ülke konumunda yer almıştır" ifadeleri kullanıldı.

Sektör açısından önemli bir pazar olan Fransa'ya yönelik gerçekleştirilen inceleme gezisinde, Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği heyetinin, Paris Ticaret Başmüşaviri Müge Varol Ilıcak ile görüşerek, Ilıcak'tan Fransa ile ticaret ve Fransa'ya gerçekleştirilecek yatırımlar ile ikili ilişkiler hakkında bilgi aldığı kaydedildi. Heyetin ayrıca, sektörün en önde gelen fuarlarından olan Premiere Vision ve Texworld'u ziyaret ederek, önümüzdeki sezonun trend renkleri ve kumaşları hakkında bilgi edindiği aktarılan açıklamada, ziyaretin son gününde Türkiye'nin Fransa Büyükelçisi Hakkı Akil'in fuarlara katılan firmalar için düzenlediği resepsiyona katıldığı bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Yıldırım Akdeniz Fransa Paris Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title