Haberler

Ak Partili Yorulmaz'a Ağrılılar da Destek Verdi

AK Parti’nin Yeni Mahalle Seçim Ofisi’nde toplanan Aliağa’da yaşamlarını sürdüren Ağrılılar, AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’ı büyük bir kalabalık eşliğinde karşıladılar.

AK Parti'nin Yeni Mahalle Seçim Ofisi'nde toplanan Aliağa'da yaşamlarını sürdüren Ağrılılar, AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz'ı büyük bir kalabalık eşliğinde karşıladılar. Seçim ofisinde bulunan vatandaşlar destek sözü verdikleri Yorulmaz'a büyük ilgi gösterdiler.

Yoğun kalabalık ve büyük destekten dolayı mutlu olduğunu belirten AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, "Burada büyük bir coşkuyla, büyük bir heyecanla bir araya gelen, ilgi ve alakalarını bizden esirgemeyen tüm dostlarımıza tüm Ağrılı kardeşlerimize, ağabeylerimize şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Ağrılılar adına konuşan aynı zamanda AK Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Abdurrezzak Yaşar, "Biz Ağrılılar olarak AK Parti'nin sonuna kadar arkasındayız. Çünkü biz hizmet istiyoruz, Hizmet edecek, vatandaşımızın refahını yukarılara taşıyacak bir yönetim anlayışı istiyoruz" diye konuştu.

Seçim Merkezi'nde toplanan vatandaşlara bir konuşma yapan ve AK Belediyecilikle Aliağa'nın kaliteli hizmete kavuşacağını vurgulayan AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, "Şunu herkes bilir ki belediyecilik bizim işimiz. AK Parti Belediyeciliğin olduğu her bölgede, her il ve ilçede kaliteli ve hızlı hizmet anlayışının olmazsa olmaz olduğunu artık bilmeyen yok. AK Belediyeciliğin var olduğu her yerde yapılan büyük yatırım ve projelerle o kentin nasıl marka haline getirildiğini artık tüm ülke olarak biliyoruz. Biz de bunun için buradayız. İnanıyoruz ki 31 Mart günü Aliağa halkı kararını verecek ve Aliağa'mız AK Belediyeciliğe kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Aliağa'nın dev bütçesine rağmen gereken hizmetten yoksun kaldığını belirten Yorulmaz, "Tüm Aliağa halkı şunun farkında, Aliağa'nın var olan dev bütçesine rağmen Aliağa ve Aliağalı gereken kaliteli hizmeti bir türlü alamıyor. Bunun sebebi ise iş bilmezliktir, sistemsizliktir, boşa para harcamaktır. AK Belediyecilik sayesinde bu durum aşılacak ve Aliağa şuan bulunduğu durumdan çok daha ileri seviyeye taşınacak, Aliağa hak ettiği hizmeti hızlı ve kaliteli bir şekilde alacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Etem Yorulmaz Ak Parti Aliağa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title