Haberler

Ak Partili Tığlı Oğlu'nu Evlendirdi

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı ve işadamı Adnan Tığlı'nın oğlu Alper Tığlı ile Sevgi Köksal'ın düğünü siyaset ve iş dünyasını buluşturdu.

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı ve işadamı Adnan Tığlı'nın oğlu Alper Tığlı ile Sevgi Köksal'ın düğünü siyaset ve iş dünyasını buluşturdu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan-Ayşen çiftinin oğulları Doğu Mobilya Yönetim Kurulu üyesi Alper Tığlı ve Nurcan-Hilmi Köksal'ın kızları iç mimar Sevgi Köksal görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Anitta Otel'da yapılan düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bakiroğlu, ÇORUMSİAD Başkanı Erkan Dalyan, TÜMSİAd Başkanı Ahmet Akın, Tığlı ve Köksal ailelerinin yanı sıra davetliler katıldı.

Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken nikah şahitliklerini milletvekili Tufan Köse, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Aydın Tığlı, Hacı Doğan ve Nafız Köksal yaptı.

Evlilik cüzdanını geline teslim eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, genç çiftlere mutluluklar dileyerek, "Sağlam bir toplum güçlü aile yapıları üzerine kurulur. Ülkenin aydınlık geleceği için güçlü sağlam temeller üzerine kurulan ailelere ihtiyaç var. Güzel bir ana şahitlik ediyoruz. En kötü gününüz böyle olsun. Ailenizde ve birbirinize karşı hiçbir zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyü eksik etmeyin. Bir yastıkta yaşlanmanız dileğiyle mutluluklar diliyorum" dedi.

CHP Çorum milletvekili tufan Köse ise, genç çiften başta birbirleri ve ailelerine karşı her zaman sevgi ile yaklaşmalarını istedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlatarak, "Ülkenin iyi eğitimli çocuklara ve bunları yetiştirecek çocuklara ihtiyacı var. Bunun içinde Başbakanımızın sözünü hatırlatıyoruz. Genç çiftimizden en az 3 çocuk istiyoruz" dedi.

Damat Tığlı'nın aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları'nda görevli olduğunu hatırlatan Ceylan, "Gelinimizden şimdiden burada bir söz istiyorum. Yerel seçimler yaklaşıyor. Seçim çalışmaları başladığında damadımız yanımızda olacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM idare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum milletvekili Murat Yıldırım da gönderdikleri telgraflarla Tığlı ve Köksal ailelerinin mutluluklarına ortak oldu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title