Haberler

Ak Partili Adaylar Gemlik ve Mudanya İlçesi'ni Ziyaret Etti

Ak Partili Milletvekili Adayları,gemlik,mudanya,büyükorhan ve Harmancık İlçeleri'nde Çeşitli Sivil Toplum Örgütleri ve Her Kesimden Vatandaş ile Görüşerek Sıkıntıları Dinledi.

Ak Partili milletvekili adayları,Gemlik,Mudanya,Büyükorhan ve Harmancık İlçeleri'nde çeşitli sivil toplum örgütleri ve her kesimden vatandaş ile görüşerek sıkıntıları dinledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, AK Parti Milletvekili Sedat Kızılcıklı, milletvekili adayları Hayrettin Çakmak, Canan Candemir Çelik, Tülin Kara, Müfit Aydın’ın katıldığı ilçe gezisinde esnafından, işçisine, pazarcısından, memuruna halkın her kesiminden vatandaş ile görüşülerek sıkıntılar dinlendi.

Gemlik AK Parti seçim bürosunun açılışı gerçekleştirilen gezide AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, açılışın ardından çeşitli kurum, kuruluş ve dernekleri ziyaret ederek tabana yayılmış sıkıntıları yetkililerin ağzından dinledi.

Öncelikle Gemlik Kaymakamı Mehmet Baygül’ü ziyaret eden Faruk Çelik, Gemlik’in öncelikli sıkıntısı deprem konusunda bölgeye özel çalışmalar yapıldığını dile getirerek çözümün vatandaş-devlet-belediye işbirliği ile mümkün olabileceğinin altını çizdi. Kaymakam Baygül’ün, Güzelyalı-İstanbul feribot seferleri ile önem kazanan sahil yolunun iyileştirilmesine değinmesi üzerine Çelik, Gemlik için hayati önem taşıyan bu konunun Trilye-Mudanya yolunda olduğu gibi rehabilite edileceğini belirtti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi’ne de uğrayan Çelik, yeni yasa ile yerel yönetimlere işlerlik kazandırıldığını, “yerinden yönetim” döneminin başlatıldığını söyledi. Çelik ayrıca ziraat odası, esnaf odası ve TOBB yasalarında gerçekleştirilen düzenlemeler ile çiftçinin, esnafın kayıt olduğu odalarda sağlanan kazancın bu kesimlere geri döndürüldüğünü ifade etti. Muhtarlar ile buluşan Çelik, köylerin su ve yol problemlerinin büyük çoğunlukta çözüldüğüne işaret ederek 40 bin köyün bu eksende hizmet aldığını sözlerine ekledi.

Gemlik’te balıkçılar ile de buluşan Çelik, Balıkçılar Derneğine gerçekleştirdiği ziyarette balık hali sıkıntısını, rıhtımın istenen yeniliğe kavuşturulamaması gibi sorunları dinleyerek çözüm yolları arayışına yerinde start verdi. Gemlik için hangi konuya el atmadık ki bu konuya el atmayalım diyen Çelik, sorunlara çözüm üretilmesi için balıkçıları Ankara’ya davet etti.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt ile ve oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Grup Başkan Vekili Çelik, sanayici için siyasi istikrarın ne denli önem içerdiğini belirterek 2002 den 2007’ye kadar çizilen olumlu tablonun 22 Temmuz da gerçekleştirilecek seçimden sonra da aynen devam edeceğini söyledi. Heyet, daha sonra Mudanya İlçesi'nde çeşitli temaslarda bulundu.

Öte yandan M.Altan Karapaşaoğlu, M. Emin Tutan, Mehmet Tunçak, Ali Koyuncu, Cennet Cankılıç, Mustafa Dündar, Ahmet Yaşar Akbey ve Gökay Bilir'den oluşan ikinci heyet de Büyükorhan ve Harmancık'ta sorunları dinledi.

(HT-İHS)

19.06.2007 18:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title